Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Yks 300 bin sıralama zor mu?

Sayısalda bile çalışmadan 300k rahat. EA 300 için hiçbir şey bilmiyor olman lazım.
  2. slm.ycl02

Lise temeli olmayan biri TYT yi kaç ayda bitirebilir?

Bu yaz rahat bitirirsin bugün değil yarın değil şuan oturursan biter.
  3. slm.ycl02

paragraf yanlis sayisi azaltma

Bol bol deneme çöz orada net takibi yap. Ben kendi netimi böyle arttirmistim.
  4. slm.ycl02

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Site linkini ben de alabilir miyim?
  5. slm.ycl02

Bence C
  6. slm.ycl02

Böyle bir soru görürsek sınavda çalınmış demektir. İnternet üzerinden bulduğum ssten alınmıştır hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
  7. slm.ycl02

Kanıt atabilir misin
  8. slm.ycl02

İstanbulda lise okumak

Kendi arkadaş grubun olana kadar kimseye bulaşma he de geç. Kendi arkadaş grubun olunca bir şey olmaz en fazla çıkışta vs atarsınız anı olur işte :d
  9. slm.ycl02

Akilli Tahtadan Di̇si̇pli̇n (güncelleme Yazının Altında)

Bu kadar ciddiye alıyorlar mı ilginç. Biz arkadaşla deepfreeze i kırıp kaldırdık Outlast 1 - Outlast whistle blower bitirdik akıllı tahtadan. Hatta derste hoca bizle beraber izliyordu oyunu jumpscarede çığlık çığlığa oynuyorduk :hackerman: Kol getirip blur oynuyorduk hatta bir kere dozunu...
  10. slm.ycl02

Ösym özel koşulları hk.

144. Mühendislik programlarına (Orman, Ziraat, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri, Su Ürünleri/Su Bilimleri Fakülteleri programları ile Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği, Biyosistem Mühendisliği, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, Su Ürünleri Mühendisliği programları hariç; Ziraat Fakültelerinin...
  11. slm.ycl02

Ana Konu YKS Sonuçları Açıklandı!

geçen sene 200k olan sıralama 300 olmuş daha kötüsü olamazdı
  12. slm.ycl02

Ana Konu YKS Sonuçları Açıklandı!

Berbat geldi. Ne halt yiyeceğimi bilmiyorum.
  13. slm.ycl02

2022 YKS TAVSİYE VERİR MİSİNİZ

Tek diyeceğim buraya açtığın konuyu çıktı al duvarına yapıştır her çalışmadığın gün ne hale düşeceğini gör. Ve asla 3 günden fazla salma çalışmayı.
  14. slm.ycl02

Üniversite sınavınız nasıl geçti?

Bir mezun olarak katılıyorum
  15. slm.ycl02

Üniversite sınavınız nasıl geçti?

Kolaydi bence ama boşlarım var tabii ki
  16. slm.ycl02

TYT ye girerken hangi belgeler lazım?

Estağfurullah hocam olabilir insanız sonuçta :)
  17. slm.ycl02

Sorunuz: Tytye girerken hangi belgeler lazım. Yanıt: Bu tarz aklınıza gelebilecek tüm soruların cevaplarının giriş belgesi üzerinde yazdığını söyledim aksi bir şey demedim.
  18. slm.ycl02

Gayet açık yazmıştım hocam anlamadığınız yer neresi
  19. slm.ycl02

Sınav giriş belgesinin üzerinde aklına gelebilecek tüm soruların cevabı var bir göz gezdir. Sınavda başarılar.
  20. slm.ycl02

12.Sınıfa geçen öğrenciye tavsiyeler

Ek olarak günlük problem paragraf ve geometri çözmeni tavsiye ediyorum. Bunu çayın yanında gelen çerez gibi düşün. Kuru kuru çay olmaz :) Sayısını sen belirlersin kendine göre.
Top Bottom