Sınav giriş belgesinin üzerinde aklına gelebilecek tüm soruların cevabı var bir göz gezdir. Sınavda başarılar.kimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da anlamadım
Sınav giriş belgesi ve kimlikkimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da anlamadım
Sınav giriş belgesi ve kimlikkimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da anlamadım
Gayet açık yazmıştım hocam anlamadığınız yer neresinasıl yani?
Yanına alman gerekenler; saçın uzunsa saç tokası, kimliğin, giriş belgen, etiketi çıkarılmış su şişesi.kimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da anlamadım
başvuru yaptıysa o giriş belgesi birde kimlikle git her türlü aksesuar yasak ailene veya emanetçiye balırak girerken telefon güneş gözlüğü sigara çakmak ateşli silah delici alet saat gibi şeyleri bırakkimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da an
Birde etiketsiz su plastik şişe.kimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da anlamadım
Sorunuz: Tytye girerken hangi belgeler lazım.giriş belgesinde soruların cevabının olduğunu söylemenizi anlamadım hocam ne alaka yani