Cinnet Geçirten Sokak Köpeklerine Karşı Ne Yapmak Lazım?

Katılım
3 Mart 2024
Mesajlar
69
Reaksiyon skoru
10
Yaşadığım yerde 20 kadar köpek var. Sürekli havlıyorlar. Bir tanesi aralıksız 1-1,5 saat havlıyor. Ben anlamıyorum ki bunlarda boğaz mı yok? 700 kişi var sitede 1 kişi hariç herkes şikayetçi. O da beslediği için gitmiyorlar (yalnız bir yaşlı kadın modeli, aklınızda hayal edebilirsiniz).
Belediyeye en az 20 kere yazmışımdır, bir de neredeyse herkes yazdı. Belediye ise köpeklerin yeri sokaktır gibi saçma şeyler diyor. CİMER'e, valiliğe, her yere yazdım. Ama bir şeye yaramıyorlar. Geceleri uykumdan uyandırıyorlar, o kadar havlıyorlar. Uyumak zaten işkence oldu. Gelen geçen arabalara saldırıyorlar. Ne yapmam gerekir? Emniyete gidip belediyeden vb. şikayetçi olmam mı lazım?(bir şey çıkmayacağını biliyorum) Ayrıca yaşım küçük, olabildiğince az meşakkatli olmasını istiyorum.
 
O çok sevilen avrupa ülkelerinde bile uyutuluyorken bizim ülkemiz hala uyutmama peşinde onları henüz ısıran olmamış ki böyle rahatlar
 
En sonunda sokağa ben çıkacağım, bıktım, herkes bıktı. Belediyelerde tık yok.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

Forum istatistikleri

Konular
1,158,163
Mesajlar
10,438,278
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri
Top