Neler Yeni

2022 YKS TAVSİYE VERİR MİSİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Furkan çelik
Beyler lütfen akıl verin. Bugün tytm çok kötü geçti ortalama 55 65 civari yapıyordum (Fen çözmeden) şimdi 40 anca gelir🥲 ea dayım ayt mat da yapamıyorum. En kötü psikoloji giderim dedim. O da gelmez artık. Mezunum ama ilk çalışma senem. Sizce mezun bırakıp fen + özel dersle ayt mati halledeyim mi? Düşünceleriniz nedir. Ailem kalma daha kötü yaparsın diyor. Ama daha kötüsü yok. İlk denemelerimdeki puanı aldım. Mezun mu , rastgele gitmek mi🙁

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Beyler lütfen akıl verin. Bugün tytm çok kötü geçti ortalama 55 65 civari yapıyordum (Fen çözmeden) şimdi 40 anca gelir🥲 ea dayım ayt mat da yapamıyorum. En kötü psikoloji giderim dedim. O da gelmez artık. Mezunum ama ilk çalışma senem. Sizce mezun bırakıp fen + özel dersle ayt mati halledeyim mi? Düşünceleriniz nedir. Ailem kalma daha kötü yaparsın diyor. Ama daha kötüsü yok. İlk denemelerimdeki puanı aldım. Mezun mu , rastgele gitmek mi🙁
moralini bozma, canını sıkma. her şeyi unut yarınki sınava odaklan, sınavdan sonra bana özelden yaz konuşalım.

şunu da hiçbir zaman unutma; bu hayatta senden daha değerli hiçbir şey yok. her şey yoluna girer, senin geçtiğin yollardan geçtim. emin ol boşuna canını sıkıyorsun, her şey hallolur.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mezuna kalmak mantıklı olacaktır AMA düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışmak şartıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Furkan çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
moralini bozma, canını sıkma. her şeyi unut yarınki sınava odaklan sınavdan sonra bana özelden yaz konuşalım.

şunu da hiçbir zaman unutma bu hayatta senden daha değerli hiçbir şey yok. her şey yoluna girer senin geçtiğin yollardan geçtim, emin ol boşuna canını sıkıyorsun, her şey hallolur.
Çok teşekkürler , aklımdasın usta

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Dostum otur ve kendini dinle eğer çalışabılecegıne ınanıyorsan kal mezuna ama yıne aynı sekılde oyuna vıdeo ya dalacaksan al notunu gıt.

yusuftheayay

80+ Bronze
Ama eğer mezuna kalmaya karar verirsen bile git bi tercih yap üniye kayıt ol ders kayıtlarını vs yap gitme üniye yks çalış o sene sınıfta kalırsın eğer mezun senende daha kötü bi sonuç gelirse o üniden devam edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Furkan çelik
Ama eğer mezuna kalmaya karar verirsen bile git bi tercih yap üniye kayıt ol ders kayıtlarını vs yap gitme üniye yks çalış o sene sınıfta kalırsın eğer mezun senende daha kötü bi sonuç gelirse o üniden devam edersin.
Verdiği ek puan gidiyor ama

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Tek diyeceğim buraya açtığın konuyu çıktı al duvarına yapıştır her çalışmadığın gün ne hale düşeceğini gör. Ve asla 3 günden fazla salma çalışmayı.

Top Bottom