Sence coğrafya, tarih, din ve felsefe bakmalı mıyım? Tyt için.Şu 3 ayı asla boş geçmeyin. Yaz tatilinde tytyi bitirin olur da erken biterse 11 12 ye başlayın. Tytyi bitirince bırakmamak lazım haftada 1 tyt denemesi yaparak eksiğinizi görün sürekli deneme yapmak problem çözmede ve paragraflarda sizi geliştirir. Bir süre sonra soru tiplerini ezberlemeye başlarsınız soruyu okur okumaz cevabı görmeye başlarsınız. Ve çok önemli bir konu ÇALIŞMAYI ASLA YARINA BIRAKMA. Yarın yaparım, bu sefer başlayacağım, işte şu gün başlayacağım dersen bir bakarsın sınava 2-3 ay kalmış.
Yüzeysel bakabilirsin benim kafa basmıyor oraya o yüzden hiç bakmadım sadece denemelerde gördüklerim aklımda kaldı.Sence coğrafya, tarih, din ve felsefe bakmalı mıyım? Tyt için.
Tabii ki bak, garanti sorular. Haftada bir gününü bu dersler için ayır. Zaten yorum sorusu oluyor. 20 sorudan 12-15 tane yapman lazım.Sence coğrafya, tarih, din ve felsefe bakmalı mıyım? Tyt için.
O zaman bu 3 ay boyunca tyt + eksik konularım ve haftada bi’ gün bu derslerden oluşan bi’ program hazırlamaya başlıyorum.Tabii ki bak, garanti sorular. Haftada bir gününü bu dersler için ayır. Zaten yorum sorusu oluyor. 20 sorudan 12-15 tane yapman lazım.
Ek olarak günlük problem paragraf ve geometri çözmeni tavsiye ediyorum. Bunu çayın yanında gelen çerez gibi düşün. Kuru kuru çay olmaz Sayısını sen belirlersin kendine göre.O zaman bu 3 ay boyunca tyt + eksik konularım ve haftada bi’ gün bu derslerden oluşan bi’ program hazırlamaya başlıyorum.