Neler Yeni

12.Sınıfa geçen öğrenciye tavsiyeler

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
TYT abanmıştım. Sonra bırakıp pişman olduğum şeydir kendisi. Bitirince oh bitti diyip kenara atmamak lazım. Denemelerle pekiştirmen faydalı olacaktır.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Şu 3 ayı asla boş geçmeyin. Yaz tatilinde tytyi bitirin olur da erken biterse 11 12 ye başlayın. Tytyi bitirince bırakmamak lazım haftada 1 tyt denemesi yaparak eksiğinizi görün sürekli deneme yapmak problem çözmede ve paragraflarda sizi geliştirir. Bir süre sonra soru tiplerini ezberlemeye başlarsınız soruyu okur okumaz cevabı görmeye başlarsınız. Ve çok önemli bir konu ÇALIŞMAYI ASLA YARINA BIRAKMA. Yarın yaparım, bu sefer başlayacağım, işte şu gün başlayacağım dersen bir bakarsın sınava 2-3 ay kalmış.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şu 3 ayı asla boş geçmeyin. Yaz tatilinde tytyi bitirin olur da erken biterse 11 12 ye başlayın. Tytyi bitirince bırakmamak lazım haftada 1 tyt denemesi yaparak eksiğinizi görün sürekli deneme yapmak problem çözmede ve paragraflarda sizi geliştirir. Bir süre sonra soru tiplerini ezberlemeye başlarsınız soruyu okur okumaz cevabı görmeye başlarsınız. Ve çok önemli bir konu ÇALIŞMAYI ASLA YARINA BIRAKMA. Yarın yaparım, bu sefer başlayacağım, işte şu gün başlayacağım dersen bir bakarsın sınava 2-3 ay kalmış.
Sence coğrafya, tarih, din ve felsefe bakmalı mıyım? Tyt için.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Yüzeysel bakabilirsin benim kafa basmıyor oraya o yüzden hiç bakmadım sadece denemelerde gördüklerim aklımda kaldı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sayısal olan arkadaşlar kimya derslerini pür dikkat dinlesinler. Bir de eski mat konularını çabucak bitirsinler, limit vb. karışınca çorbaya dönüyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tabii ki bak, garanti sorular. Haftada bir gününü bu dersler için ayır. Zaten yorum sorusu oluyor. 20 sorudan 12-15 tane yapman lazım.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tabii ki bak, garanti sorular. Haftada bir gününü bu dersler için ayır. Zaten yorum sorusu oluyor. 20 sorudan 12-15 tane yapman lazım.
O zaman bu 3 ay boyunca tyt + eksik konularım ve haftada bi’ gün bu derslerden oluşan bi’ program hazırlamaya başlıyorum.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
O zaman bu 3 ay boyunca tyt + eksik konularım ve haftada bi’ gün bu derslerden oluşan bi’ program hazırlamaya başlıyorum.
Ek olarak günlük problem paragraf ve geometri çözmeni tavsiye ediyorum. Bunu çayın yanında gelen çerez gibi düşün. Kuru kuru çay olmaz :) Sayısını sen belirlersin kendine göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Serhat Çelik
11 konularını eksik bırakmayın küçük tavsiye :D

Top Bottom