James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,360
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sen bu Türkçeyle İzmir ilahiyat filan mı kazandın günde 6 saat tek branşa çalışmakdan asla verim alamazsın burda kendin yapıyormuş gibi boş yapmışsınkanka trigo 10. sınıf mı ayt konusu onlar ** ki zaten onlar icin geo calısmasına gerek yok ekstra okulunda konu olarak geo varsa calıssın dedim zaten simdi cocuk 10. sınıfta geo mu ogrensin sınavında cıkıcaks ogrensin yoksa tyt ye kadar unutmayacak mı bi de ayrıca tyt matın her kınusu 1 gune bitiyor kankam sen mutlak deger icin 2 veya daha fazla gun mu veriyosun youtubeden ac bi video maximum 3 saat e konuyu ogrenirsin 3 saatte de sorularını cozersin gunde 6 saate bitmis olur neyin şeyini yapıyosn anlamadım tyt matta 12 konu
- Temel Kavramlar
- Sayı Basamakları
- Rasyonel Sayılar
- Ondalıklı Sayılar
- Basit Eşitsizlikler
- Mutlak Değer
- Üslü Sayılar
- Köklü Sayılar
- Çarpanlara Ayırma
- Bölme - Bölünebilme
- Ebob - Okek
- Denklem Çözme
sayı basamagı icin mi 2 gun harcicak basit eşitsizlik mi şurdan bi konu soyle bana 1 gunde bitmeyen
problem icin demiyorum onların da konusu 1 gune ogrenirsin ama onlar sınırsız calısılacak yks son gunune kadar problem calısmalıyız orda bir seyim yok ki oyle dedim zaten 10. sınıfta ogrendigi geo bosuna gidecek sınav okuldaki sınavı yapcak kadar ogrensin konusuna calısısn yeter dedim yks icin geometri ogrenmesin 11 e gecmeden kardesim boyledir bu işin raconu bir de yani sen geometri ilacı cozdugune gore bu işe yeni baslamısısn hatalarını anlarsın daha yolun var senin
Trigoya 10 konusu diyen yok zor soruları hep dik üçgenden geliyor 9 da üçgen bilmeyen 11 gelince trigoda zortlar