Arama sonuçları: *

• Users: ugo.
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ugo.

Bu yıl sınıfta kalma var mı?

Kaldığın ders edebiyat ve zorunlu ders ise sorumlulukla geçersin. Tabii 2. dönem düzeltmezsen, atıyorum 1. dönem edebiyat ortalaması 45 edb'dan kaldın. 2 Dönem bitişinde de 50'den düşük gelirse sorumlu geçersin. Dışında dönemi geçebiliyorsun ortalama 50 üzeri olsun yeter.
  2. ugo.

Galiba sınıfta kaldım

Yani bu şekilde olabilir, tanıdık bir doktorla halledebilirsin belki mantıklı fakat, bence korkmana gerek yok çünkü 2. döneme başlamadın bile 2. dönem sildirirsin ve 2. dönem sonunda 10 gün devamsızlığa ulaşmazsın 1. dönem sadece devamsızlıktan takıldın olarak görünür. Lise son sınıfa gidiyorum...
  3. ugo.

BTK akademi kayıt olmak için yaş sınırı varmı ?

15 yaşında banka hesabım vardı, ve ilk e-devlete girişimi banka hesabım ile yapmıştım(Mobil Bankacılık). PTT şifre vermemişti :D
  4. ugo.

bilgisayar mühendisliği okuyacağım tavsiyeleriniz nelerdir

Donanım ise bu forumdan çok yararlanabilirsiniz, burada çok aktif olarak konulara göz atın. Parçaları öğrenin neyin ney olduğunu bilin gerisi gelir. Yazılım’ı ben de düşünüyorum 6-7 adet dil biliyorum, ayrıca Ağ sistemleri ile uğraşıyorum. Yazılım okumanız için neredeyse dil bilmenize gerek bile...
  5. ugo.

bilgisayar mühendisliği okuyacağım tavsiyeleriniz nelerdir

Bilgisayar mühendisliği ama ne, yani yazılım mı? Donanım mı? Bilmeliyiz yazar mısınız?
  6. ugo.

Bu zamana kadar olduğumuz sınavlar geçersiz mi sayılacak?

O şekilde ise içim rahatladı valla sağolun :D
  7. ugo.

Bu zamana kadar olduğumuz sınavlar geçersiz mi sayılacak?

Ben 22 kredi dersimden 100 aldım ve sanırsam öyle olacak, ayıp kardeşim ya pandemi pandemi diye hiç kimse ne dersine girdi ne dersine çalıştı şimdi sınavlar iptal diye zırlıyorlar bizim başımıza patlıyor işe bak.
  8. ugo.

İLKOKUL ORTAOKUL LİSE AÇILACAKMI?

He valla hocam ya sormayın :(.
  9. ugo.

niye hocam noldu ya monitör mevzusuysa ben de her ekrana baktığımda üzülüyorum. 😁
  10. ugo.

Okul bence de @Dusmax'ın da söylediği gibi mayıs'a kadar zor açılır hocam. İnşallah derse katılımdan falan not verirler.
  11. ugo.

Lisede dersi geçme notu

Türk dili ve edebiyatı ortalaman 50 olmak zorunda baraj ders ve genel ortalaman da 50 olmak zorunda sınıfı geçebilmek için. Genel ortalaman örnek veriyorum 55 ama edebiyat ortalaman 45 sorunlu olarak geçiyorsun lise son’a kadar o sorumlu sınavı olman lazım yoksa lise mezun belgesini alamıyorsun.
Top Bottom