ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bizim müdür ileri görüşlü hepsini 1 haftada yaptıinşallah sınav olmayızda katılıma göre verirler puanı
Bizim müdür ileri görüşlü hepsini 1 haftada yaptıinşallah sınav olmayızda katılıma göre verirler puanı
eğer öyle bir şey olursa çok iyi not alırıminşallah sınav olmayızda katılıma göre verirler puanı
Bence okullar açılmaz.notlar katılıma göre ve ebadan ödev yapmaya göre verilmez bence. 2.dönem başında vakalar azalırsa sınavları yaparlar ve 1.dönem notlarını o sınavlara göre verirler.benim düşüncem böyleHerkeseme merhaba arkadaşlar sizce okul açılacakmı 4 ocaktan sonra sınav olacakmı burda bilen bir çıkar elbet bi yardım edin neolur dersleri fln saldım çok tereddütteyim yardım edin sizin düşünceleriniz neler acaba ?
Öyle bir şey olamaz çünkü biz sınavları olduk ve e-okula girildi bile.Bence okullar açılmaz.notlar katılıma göre ve ebadan ödev yapmaya göre verilmez bence. 2.dönem başında vakalar azalırsa sınavları yaparlar ve 1.dönem notlarını o sınavlara göre verirler.benim düşüncem böyle
A2 türkçe
"En geç nisan ayında kendi geliştirdiğimiz aşıyı da uygulama seviyesine getirmiş olmayı planlıyoruz"bence aşı yaparlar okullar açılır yada sınav olur sadece
Reis sen bi özele gelsene fjdjfŞubat'tan beri okulların ne zaman kapanacağını yasakların ne zaman geleceğini tahmin ettim.
usta seni her gördüğümde üzülüyorumOkul bence de @Dusmax'ın da söylediği gibi mayıs'a kadar zor açılır hocam. İnşallah derse katılımdan falan not verirler.
18 yaş altına aşıların güvenli olması için haziran ayında 3. faz bitecekmiş."En geç nisan ayında kendi geliştirdiğimiz aşıyı da uygulama seviyesine getirmiş olmayı planlıyoruz"
2021 Yazına doğru hayat tamamen normalleşmiş olur.
Ve nisandan önce sınav veya okul olmayacak sanırım.
niye hocam noldu ya monitör mevzusuysa ben de her ekrana baktığımda üzülüyorum.usta seni her gördüğümde üzülüyorum