Sizinle alakası yok ki.Ben 22 kredi dersimden 100 aldım ve sanırsam öyle olacak, ayıp kardeşim ya pandemi pandemi diye hiç kimse ne dersine girdi ne dersine çalıştı şimdi sınavlar iptal diye zırlıyorlar bizim başımıza patlıyor işe bak.
Ben de öyle biliyorum hocam içime kurt düştü yemin ederim o kadar çalıştım o sınavıma eğer iptal olursa sinirden ne yaparım bilmemSınava girenlerin notu geçerli sayılacak.
Girmeyenler ise 2.dönem sınava girecek.
O şekilde ise içim rahatladı valla sağolunSınava girenlerin notu geçerli sayılacak.
Girmeyenler ise 2.dönem sınava girecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizinle alakası yok ki.
Sizin notlar geçerli olacak zaten.
Tam tersine şanslısınız.
Çalışacak konularınız azaldı.
Açıklama yapıldı zaten.Ben de öyle biliyorum hocam içime kurt düştü yemin ederim o kadar çalıştım o sınavıma eğer iptal olursa sinirden ne yaparım bilmem
kardeşin kaça gidiyor ve knk kredi dersi neBen de öyle biliyorum hocam içime kurt düştü yemin ederim o kadar çalıştım o sınavıma eğer iptal olursa sinirden ne yaparım bilmem
11. sınıfım bilişim okuyorum 3 tane dal dersim vardı onları verdim. Kültür derslerinden de ekonomi yetişti(ne alakaysa bilişim'de ekonomi) diğer sınavlarıma girmedim sanırsam edebiyat tarih ingilizce ve bir iki dersim kaldı onları da vericem hayırlısıyla.Açıklama yapıldı zaten.
Şuan sınava girenler şanslı.
İleride ek sınava girme derdinden kurtuldular.
kredi dersi ne harbiden?kardeşin kaça gidiyor ve knk kredi dersi ne
Knk 7. sınıf 12 kredi dersim Web Tasarım ve Programlamakardeşin kaça gidiyor ve knk kredi dersi ne
Kredi dersi bir haftadaki ders sayısı atıyorum bir haftada 12 ders web görüyorum 12 kredi web im olmuş oluyor.kredi dersi ne harbiden?
Onları işte 2.dönemde bizimle birlikte olursunuz11. sınıfım bilişim okuyorum 3 tane dal dersim vardı onları verdim. Kültür derslerinden de ekonomi yetişti(ne alakaysa bilişim'de ekonomi) diğer sınavlarıma girmedim sanırsam edebiyat tarih ingilizce ve bir iki dersim kaldı onları da vericem hayırlısıyla.
he tamamKnk 7. sınıf 12 kredi dersim Web Tasarım ve Programlama