Arama sonuçları: *

1. Z

Öğretmenim gidişattan puan vermiyor.

Klasik snavmıydı kanka
  2. Z

Doping Hafıza hakkında

Hocam ardahanda öyle bir olay yok lise için
  3. Z

Doping Hafıza hakkında

Yav yok 12 lere pahalı olmuyor hayatım dersanede geçti benim ibneler fahiş fiyat çekiyor adanada 40 k fiyat olurmu l. Izmirde 80 k ozaman
  4. Z

Doping Hafıza hakkında

Hocam kimyacı gülçin hoca benim tek tercihimdir kimyada rehber matematik benim hayatımı kurtardı. Fizikte ben benim hocam izliyordum. Biyolojide dediğim gibi selin hoca benim anladığım gibiydi. 1678970178 Hocam aşırı pahalı ya nereye gideceksin fen bilimleri vip falanmı ?
  5. Z

Doping Hafıza hakkında

Hocam aynısını bende yapıyordum kskgksvksjvja
  6. Z

Doping Hafıza hakkında

Selin hoca biyolojide benim hoşuma gidiyordu ama şuan nasıl bilmiyorum hocam 40 k çok hakikaten ben 16 kya yazılmıştım 3 yıl önce
  7. Z

Doping Hafıza hakkında

Hocam bence dersaneye git fakat dersanenin amacı tapamadığın soruları hocaya sormak sülük gibi hoca emmiyorsan konu videosu izliyorsan youtubede birsürü var denemebve dersane bence işini görür. Herbir konuyu 3 4 test kitabından bitirirsen bu iş biter(denemelerdeki yanlış yaptığın soruların...
  8. Z

IELTS, TOEFL Hangi sınava girmek gerekli/mantıklı?

Toefl 5 yılda bir yenilenmesi gerekiyordu 1677761276 Öyle hatırlıyorum
  9. Z

YKS Eşit Ağırlık İlk 50 Bin Yapabilir Miyim ?

Hocam matsız biraz zor çünkü genel olarak edebi herkes yapıyor farkı matla koyuyorsun benim fikrimce 1643998028
  10. Z

Nasıl Matematik Çalışabilirim?

Rehber matemetik
  11. Z

YKS 6 AYDA SIFIRDAN SAYISAL 165 BİN YAPILIR MI?

Daha iyisi gelir bence yanlızca 3 4 test kitabını konu konu bitirmen gerek kanka
  12. Z

Öğrenciler için bir eğitim programı hazırlıyoruz adı sizce ne olsun

Arkadaşlar sea aramızdan birkaç arkadaşla birkaç konuyu araştırdık ogrendik ve şimdi öğrenci yurlarında öğrencilere anlatacağız her şey hazır zaten bu proje bizden 1 önce başlamıştı fakat şimdi sadece yurt için değil dışarıdanda öğrenci almak istiyoruz bize bir isim lazım eğitmenler hep öğrenci...
  13. Z

11. Sınıfta açık öğretime geçmelimiyim

Açık öğretim diplomasıda normal lise diploması olayı dersleri hoca anlatmıyor sen çalışıyorsun
  14. Z

Beyler İngilizce sınavında yardımınız lazım.

Hocam tek adres bing çevridir herhangi bir şeyi çevirirken sadece onu kullan
  15. Z

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

Hocam yapacağın en büyük hata okulu bırakmak olur ilk zamanlarda zorlanırsın çalışmak istemessin ama biırakmayıp çalışmaya devam edersen alışır çalışma saatlerini arttırırsın çok çalış bu yıl 11 sin zamanın var eksiğin az okul derslerinin yanında 10 ve dokuza çalışıyorsun ve 1 konudan en az 3...
  16. Z

Üniversitede orijinal kitap zorunlu mu?

Duyrular sayfasında kitabın satıldığı sitenin linki olur duruları takip et
  17. Z

Üniversitede orijinal kitap zorunlu mu?

Ikçü de zorunlu lisanslı olmayınca belli bir puan lık bölümün gg oluyormuş
  18. Z

Kimya Kanalı Önerisi TYT

Kimyacı gülçin hoca
  19. Z

YKS den 450 puan almak için ne kadar çalışmam lazım ??

Hocam emin ol bende aynısını diyodum hatta sevgilisi olan kuzenimle dalga deçiyordum şimdi halime bak aşkımdan geberiyorum avucumda var 0 sen sen ol gardını bırakma
  20. Z

YKS den 450 puan almak için ne kadar çalışmam lazım ??

10. Sınıfta çalışmaya başladıysan şanslısın bu bilinç bende yoktu 9. Sınıf ve 10 . Sınıftan soru kitabı al 1 dersten 3 tane ve konu konu kitapları bitir bunun yanında 9. Sınıf konularının özetini çıkar 10. Sınıfın tekrarını yaparken not alarak çalış gazan mübarek hakkına hayırlısı olsun Not...
Top Bottom