Neler Yeni

YKS 6 AYDA SIFIRDAN SAYISAL 165 BİN YAPILIR MI?

Mr .N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İlhami
Yapılabilir bence ama disiplinli ve düzenli çalışmak gerekir . Su an mat kaç net yapiyorsun ve fen

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Dostlar Selam Sınava 6 ay var şunu sormak istiyorum 6 ayda sıfırdan çalışmaya başlayarak sayısalda 165 bin yapılabilir mi günde 9-10 saat çalışabilirim ?
Yapılır yapılmasına ama 9-10 saat verimsiz çalışacağına 4-5 saat çalış daha iyi olur.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Sana bağlı. Eğer temelin varsa ve derslere kafan basıyorsa olabilir. Ama seviyen düşükse zor.Eğer ilk defa gireceksen sınava mezuna bırakabilirsin tabiiki elinden geleni yap bu sene ama olmazsa seneye tekrar daha fazla çalışıp hedefinden daha iyi yerlere gelebilirsin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
temelin hiç yok mu?
ben şuan 10. sınıfım 165K felan bana çok kötü geliyor sanki çalışmadan girsem bile daha iyi yapacakmışım gibi. acaba ben çok mu hayal kuruyorum?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
Dostlar selam sınava şu an 6 ay var ben daha hiç çalışmadım şunu sormak istiyorum 6 ayda sıfırdan çalışmaya başlayarak sayısalda 165 bin yapılabilir mi günde 9-10 saat çalışabilirim?
@lionroper @Berke Fitness @kadiks @Kaneki Ken @DoğukanYzc @elonoğlu @MrBeast @imfloscy @rdeM @Harley Quinn❖ @CesarVialpando
Ben bazı işlerden dolayı sınava Ocak ortasında çalışmaya başlayabilmiştim. Şu an Dokuz Eylül Üniversitesi'nde ekonomi okuyorum. İmkansız diye bir şey yok. Ben günde 10 saat, hatta bazen 15 saat bile çalışıyordum. İyi bir program hazırla kendine öncelikle, sonra da bol bol soru çöz. Kolay bir süreç olmayacaktır. Ama sadece 5 ay böyle çalışacaksın, sonra bitti. Allah yardımcın olsun.

Ilar

80+ Bronze
Dostlar selam sınava şu an 6 ay var ben daha hiç çalışmadım şunu sormak istiyorum 6 ayda sıfırdan çalışmaya başlayarak sayısalda 165 bin yapılabilir mi günde 9-10 saat çalışabilirim?
@lionroper @Berke Fitness @kadiks @Kaneki Ken @DoğukanYzc @elonoğlu @MrBeast @imfloscy @rdeM @Harley Quinn❖ @CesarVialpando
Günde verimli olarak dediğin gibi 9-10 saat çalışarak daha fazlasını bile yapabilirsin. Tamamen senin çalışma düzenine ve verimliliğine bağlı tabi bir de algına. Şimdiden iyi çalışmalar.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
temelin hiç yok mu?
ben şuan 10. sınıfım 165K felan bana çok kötü geliyor sanki çalışmadan girsem bile daha iyi yapacakmışım gibi. acaba ben çok mu hayal kuruyorum?
Çok demek az bile kalır hocam benim abim geçen sene sürekli çalışıyordu 230k yaptı.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hocam olay süre de değil, disiplinde.
Disiplinli ve düzenli çalıştıktan sonra yetiştirirsiniz.
6 ay süreniz var. 2 ay tyt 4 ay sayısal olarak çalışırsanız rahatça yapabilirsiniz..
her gün bol bol ayt mat tyt mat ve türkçe çözün

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
temelin hiç yok mu?
Kişiden kişiye değişir bu, eğer temelin sağlamsa, kafan basıyorsa girebilirsin 160k'ya çok çalışmayarak. Tabii çok çalışıp yapamayanlar da var yani.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
İlk evvela o hedefini 165 bin yaparsan 265 bininci sıra da olduğun vakit şaşırma
Sonra disiplinli ve çok çalışman gerek.
Sürat-i intikalin güçlü ise çok rahatlıkla 165 bin gibi bir sayıyı geçersin
Unutma bir sınava 50'lik çalışırsan daima 30 alırsın
Bol şans

Top Bottom