Neler Yeni

Doping Hafıza hakkında

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben Doping hafıza almak istiyorum. YKS2024 paketi 8999TL şuanda. Sizce alınır m? Yoksa gereksiz mi? Bunun yerine dershaneye mi gitmeliyim? Uygulaması nasıldır? Son olarak kullanan varsa artı ve eksi yönlerini yazabilir mi? Okuduğunuz için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
edebiyatını kullanmıştım ben 2019 da işe yaramıştı ezberliyordun yani her türlü ama diğer derslerini bilmiyorum

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaşlar ben Doping hafıza almak istiyorum. YKS2024 paketi 8999TL şuanda. Sizce alınır m? Yoksa gereksiz mi? Bunun yerine dershaneye mi gitmeliyim? Uygulaması nasıldır? Son olarak kullanan varsa artı ve eksi yönlerini yazabilir mi? Okuduğunuz için teşekkürler.
Hocam bence dersaneye git fakat dersanenin amacı tapamadığın soruları hocaya sormak sülük gibi hoca emmiyorsan konu videosu izliyorsan youtubede birsürü var denemebve dersane bence işini görür. Herbir konuyu 3 4 test kitabından bitirirsen bu iş biter(denemelerdeki yanlış yaptığın soruların konularıni not et ayda 1 hangi konularda ne yapmışsın bak ala sana dopingin yapay zeka sı )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence dersaneye git fakat dersanenin amacı tapamadığın soruları hocaya sormak sülük gibi hoca emmiyorsan konu videosu izliyorsan youtubede birsürü var denemebve dersane bence işini görür. Herbir konuyu 3 4 test kitabından bitirirsen bu iş biter(denemelerdeki yanlış yaptığın soruların konularıni not et ayda 1 hangi konularda ne yapmışsın bak ala sana dopingin yapay zeka sı )
Benim fikrim bence böyle. Sizce aynı şekilde olmak zorunda değil

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dershaneye git.
Boş iş Doping Hafıza mevzusu.

NespaY

80+ Silver
Kesinlikle alınır, düzenli olarak çalışırsan ve programından şaşmazsan başarılı olursun.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim fikrim bence böyle. Sizce aynı şekilde olmak zorunda değil
bencede dershane ama 40k vermek istemiyorum. birde binaya da güvenmiyorum. babam doping hafıza bak diyo beğenmezsem yazdırayım diyor ama youtube varkende doping hafızaya para vermek istemiyorum. hocam birde youtube ta önerebileceğin kanal var mı?
izlediklerim
vip fizik
mert hoca-rehber mat
kimya adası-tonguç
biyolojiyi düzgün birtane bulamadım tonguç izliyom

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
bencede dershane ama 40k vermek istemiyorum. birde binaya da güvenmiyorum. babam doping hafıza bak diyo beğenmezsem yazdırayım diyor ama youtube varkende doping hafızaya para vermek istemiyorum. hocam birde youtube ta önerebileceğin kanal var mı?
izlediklerim
vip fizik
mert hoca-rehber mat
kimya adası-tonguç
biyolojiyi düzgün birtane bulamadım tonguç izliyom
Selin hoca biyolojide benim hoşuma gidiyordu ama şuan nasıl bilmiyorum hocam 40 k çok hakikaten ben 16 kya yazılmıştım 3 yıl önce

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Baban zaten söylemiş sana dershaneye yazdırabilirim diye konuş babanla al derslerini.
Ha çok istiyorsan video üzerinden çalışmayı dershane + Youtube videolarından ilerlersin.
dershanede bana gereksiz gelioyr. lgs dönemi gitmiştim sınıfta değişik değişik tipler vardı. öğretmenler desen bazıları iyiydi de diğerleri kötüydü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,486
Üyeler
165,683
Son üye
Alpha35
Top Bottom