Nasıl Matematik Çalışabilirim?

Selam arkadaşlar ilk matematik sınavlarına çalışamamıştım trigonometriyi hiç anlamadım ve 20 aldım. Bugün 2. Matematik sınavım vardı 3 trigonometri 5 analitik ve 2 fonksiyon sorusu vardı çalıştım ama 1 tanesini bile yapamadım.

Nasıl matematik çalışabilirim? Formüllerin bir kısmını biliyorum ama sorunun ne istediğini anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum
Eğer sayısalsan o matematiği yapmak zorundasın

Selam arkadaşlar ilk matematik sınavlarına çalışamamıştım trigonometriyi hiç anlamadım ve 20 aldım. Bugün 2. Matematik sınavım vardı 3 trigonometri 5 analitik ve 2 fonksiyon sorusu vardı çalıştım ama 1 tanesini bile yapamadım.

Nasıl matematik çalışabilirim? Formüllerin bir kısmını biliyorum ama sorunun ne istediğini anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum
Rehber matemetik

Dostum ebob ekoktayım temel matematikteyim tyt de bile değilim tek söyleyebileceğim mantığını anlamayaz isen hiçbir şey yapamazsın. Bazı soruların çözümünü bile izlesem mantığını anlayamıyorum üzerinde saatlerim hatta günüm gidiyor öyle yavaş yavaş kavrıyorum mantığını. En kötüsü de çözümü izlemene rağmen kavrayamamak yani saatler gidecek demek bu anlamak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,938
Üyeler
184,082
Son üye
AgentSoul
Geri