Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

Tamam ben siyaset yaptım?
  2. RevDeisDou

Bunun siyaset anlayışı çok komikmiş. Yıl 2023 savaş anca suriyede falan olur. Halkın refahı > Savunma sanayi. Türkiye' ye ikisi de lazım. Bunu yapamıyor AKP. Yapamıyorsa yapan gelecek
  3. RevDeisDou

Değiliz diyorum olabiliriz diyorum kardeşim benim 1686387841 Allahım çıldırıcam bunlar benle aynı oyu kullanıyor İMDAT
  4. RevDeisDou

Aynısı soyledim ama artık bu işlere para yetmiyor. O çocuklar boşta kalıyor. 1686382929 Şuan savaşabileceğin ülke suriye falan heralde tükürsen düşer. Ayrıca sizin kafa neden HEM ASKERİ hem EKONOMİK açıdan iyi olabileceğimize basmıyor amerika gibi olamaz mıyım olum biz? Şartlanmışssınız ekonomi...
  5. RevDeisDou

Her zaman iyi bir şey değil. O nüfus arttıkça kişi başına artan gelir düşecek ve refah azalacak. Ama sen o nüfusu istihdam edebilirsen tam tersi olur. Bir ülke için bana göre en önemli şey halkının alım gücüdür. Türkiye de işsizlik oranı ve asgari ücrete yakın çalışma durumu + kur + artan...
  6. RevDeisDou

Genelde zeka oranı düştükçe çocuk oranı artıyor demek daha doğru. Bu konu çok değişken çinde mesela zamanında devlet teşviki falan bile vardı. Coğrafya kaderdir
  7. RevDeisDou

Sebebini açıkladık. Bu nüfus artışı oranı genelde dünyanın solundan sağına artar. Bu biraz tarım ve ortalama akıl ile alakalı bir şey.
  8. RevDeisDou

Reis elin yunanı aylık maaşıyla 2 tane telefon alıyor sen 1 tanesine paranı denkleştiremiyorsun haberin olsun aynı ülkede yaşamıyoruz heralde
  9. RevDeisDou

Aynen öyle. Ama bu yunanistanın bizden çok daha ileride olduğu gerçeğini değiştirmez. Maalesef dünya haritamızda sağ ve altımız hariç herkesten kötü bir alım gücüne sahibiz. Hatta sağımızda bile bizden iyi ülkeler var
  10. RevDeisDou

Çocuğu da gayri safi yurtiçi hasılat doğurur zaten kardeşim aynen. Yunanistandaki asgari ücret bizdekinin 2 katı olduğu için ve fiyatlarda bir denli düşük olduğu için bizden daha rahat yaşıyorlar ve çoğu dertleri yok. Anadolu insanı da geri kaldığı için paso ürer. Gerçi bizden de gerisi var...
  11. RevDeisDou

Batının Sözde Medeniyeti nelere dayanmış tek bir fotoğraf dahi yeterli.

Bir şey eksik kanka ara bul
  12. RevDeisDou

Ne alaka? 2. yolu da tercih etmiyoruz tercih etsek ülkedeki fabrikaları satmaz, tarıma destek verirdik. Hukuku çökertmez onun yerine bağımsız hukuk kurardık. Devlet erkanı önünde hakimler önünü iliklemez, gerektiğinde onlara dava açabilirdi. Cumhurbaşkanı kürsüde millet' e hakaret etmez, onun...
  13. RevDeisDou

Aynı fikirde olduğum için artık böyle bir yere varamayacağımızı düşünüyorum. Radikal değişiklikler lazım artık. İhalar karın doyurmuyor maalesef. Savaşta ölmeyelim diye İHA-SİHA yapıyoruz, açlıktan ölüyoruz.
  14. RevDeisDou

Batısı ayrı dert doğusu ayrı dert anasını satayım biz kaldık ya ortada. Heriflere vatan desem AKP diyecek kıvama gelmişler.
  15. RevDeisDou

Moğollar Türk müdür?Neden?

Türk değillerdir. Türkleşmişlerdir veya biz moğollaştık orasını bilemem.
  16. RevDeisDou

Tarihteki en yetenekli komutan kimdir?

Yavuz Sultan Selim diyorum ya ben.
  17. RevDeisDou

İngilizce Neden Evrensel Dil ?

Herhalde zamanında dünyanın yarısı ele geçirdikleri içindir.🙃🙃
  18. RevDeisDou

KUDÜSE SAHİP ÇIK EY ÜMMET!!!

Niğde gazozu içelim. Bimlere gitmeyelim.
  19. RevDeisDou

12 Ada Konusunda İsmet İnönü'nün yaptığı hatalar.(3 ada aldı!? Cevap)

İsmet kesinlikle yetenekli bir topçuydu ama o kadar yetenekli bir siyasetçi değildi. İç siyaset kötü olmasa dış siyasette çok kaybettik bence. Yapacak bir şey yok hakkını kimse veremez ama çok büyük adam.
  20. RevDeisDou

12 Ada Konusunda İsmet İnönü'nün yaptığı hatalar.(3 ada aldı!? Cevap)

Yes, yes, okey, okudum onaylıyorum
Top Bottom