RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,885
Batısı ayrı dert doğusu ayrı dert anasını satayım biz kaldık ya ortada. Heriflere vatan desem AKP diyecek kıvama gelmişler.
Yeni nesil savaşlar yürekle değil teknolojilerle olur. Senin dediğin dönemler duraan siper savaşlarının olduğu dönem. Günümüzde bu sözleriniz geçerli bile değil.Boşver kanka bazı yiğit vardır vatanı iyi olsun diye çabalar son çarede harpte şehit olur kimisinde vardır savaşı görünce topuklar, bazılarıda vardır ki savaş çıkmadan topuklar, neyseki dedelerimiz öyle değildi. Bunlar hep sonradan gelme
Biz ne arab bedevisi nede Avrupa mandacısıyız. Türk bir ırkın adı değil, Adamların birliğidir. Yaşasın Türkler, ne mutlu Türküm diyene.Batısı ayrı dert doğusu ayrı dert anasını satayım biz kaldık ya ortada. Heriflere vatan desem AKP diyecek kıvama gelmişler.
Masonluk öyle pek yaygın bir akım değildi. Medreseler nasıl kapatıldıysa onlarda kapatıldı.Sende çok fazla mason yayını seyretmişsin galiba. ATATÜRK 1935 te olmayan MASON LOCALARI nımı kapattı?
aynen abi moskova roma paris madrid barcelona manchester varken ilk tercihim dubaide yaşamakSen Dubai yi hiç gördünmü? Senin özentilendiğin Avrupalılar, para biriktirip özendikleri Dubai ye tatile gidiyorlar.
fgnlfmgkbsmdbnanbıanbanjbnangajhjaenheaıpngjemkrnmkenvıoENRIONEIOngroıENGNeıognrengehaluk tatar > dünya tarihi
Aynı fikirde olduğum için artık böyle bir yere varamayacağımızı düşünüyorum. Radikal değişiklikler lazım artık. İhalar karın doyurmuyor maalesef.Biz ne arab bedevisi nede Avrupa mandacısıyız. Türk bir ırkın adı değil, Adamların birliğidir. Yaşasın Türkler, ne mutlu Türküm diyene.
Aynen. Ya Avrupalılar gibi Afrikada milyonlarca insanı öldürüp, madenlerini çalacak ve vatandaşlarımıza dağıtacağız. Yada kendimiz üreterek yükseleceğiz. 1. yol Paganların yoludur, bizim yolumuzsa tarih boyunca 2. yol olmuştur.Aynı fikirde olduğum için artık böyle bir yere varamayacağımızı düşünüyorum. Radikal değişiklikler lazım artık. İhalar karın doyurmuyor maalesef.
Savaşta ölmeyelim diye İHA-SİHA yapıyoruz, açlıktan ölüyoruz.
Merak etme çok var, hatta milyonllar var. Birileri İzmirde Amerikan ve Yunan askerlerini bayraklarla karşılarken, birileride Yunanı İzmirde denize döküyordu. Şuan bir savaş çıksa sen ve senin gibilerinin neler yapacağını 3 aşşa 5 yukarı tahmin ediyoruz zaten...Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz, şuan ki Türkiye yaşanabilecek bir Türkiye değil. Şartlar belli, zorlamalar belli,özgürlükler belli. Hala bu şartlarda bile bu ülkeyi savunan varsa ben aklından şüphe eder tek kelime konuşmam uzatılacak bir şey değil. Aklı olan gözü olan ortada ne olduğunu görür.
İşte o 2. yol dediğin bir işe yaramıyor dostum keşke işe yarasa da bayram etsek. Dünyada şartlar değişti artık. Her yükselen zengin devlet sömürge ile mi buralara geldi sanıyorsun. En basit örneği ile Japonya'yı verelim adamların 70 yılda geldiği nokta belli. Her şey savaş değildir.Aynen. Ya Avrupalılar gibi Afrikada milyonlarca insanı öldürüp, madenlerini çalacak ve vatandaşlarımıza dağıtacağız. Yada kendimiz üreterek yükseleceğiz. 1. yol Paganların yoludur, bizim yolumuzsa tarih boyunca 2. yol olmuştur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merak etme çok var, hatta milyonllar var. Birileri İzmirde Amerikan ve Yunan askerlerini bayraklarla karşılarken, birileride Yunanı İzmirde denize döküyordu. Şuan bir savaş çıksa sen ve senin gibilerinin neler yapacağını 3 aşşa 5 yukarı tahmin ediyoruz zaten...
Yapma kardeşim. Açlıktan ölüyorsan bu forumda ne işin var. Avrupalıların kanını emdiği Afrikalılar gibi sokakta can çekişiyor olman gerekmezmiydi?Aynı fikirde olduğum için artık böyle bir yere varamayacağımızı düşünüyorum. Radikal değişiklikler lazım artık. İhalar karın doyurmuyor maalesef.
Savaşta ölmeyelim diye İHA-SİHA yapıyoruz, açlıktan ölüyoruz.
Dostum sen ne anlatıyorsun konunun benimle ilgisi nedir boşuna heyecanlanıyorsun. Beni tanımadan yargılıyorsun geldiğin eğitim noktası belli. Şuan bir savaş çıksa paşalar gibi gider savaşırım canımı veririm orası ayrı bir konu. Şuan da bulunduğumuz şartlarda benim dediklerim geçerli.Aynen. Ya Avrupalılar gibi Afrikada milyonlarca insanı öldürüp, madenlerini çalacak ve vatandaşlarımıza dağıtacağız. Yada kendimiz üreterek yükseleceğiz. 1. yol Paganların yoludur, bizim yolumuzsa tarih boyunca 2. yol olmuştur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merak etme çok var, hatta milyonllar var. Birileri İzmirde Amerikan ve Yunan askerlerini bayraklarla karşılarken, birileride Yunanı İzmirde denize döküyordu. Şuan bir savaş çıksa sen ve senin gibilerinin neler yapacağını 3 aşşa 5 yukarı tahmin ediyoruz zaten...