mortah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 975
Hata lozan değil cok onemli bi anlasmaya bilmeyen birini göndermekHata diyorsunuz fakat objektif bakarsak lozan dönemine göre çok iyi bir anlaşma
Hata lozan değil cok onemli bi anlasmaya bilmeyen birini göndermekHata diyorsunuz fakat objektif bakarsak lozan dönemine göre çok iyi bir anlaşma
Yok yok onu anlamıyor işte şimdi konuya başka yere bağlayacak izle.Hata lozan değil cok onemli bi anlasmaya bilmeyen birini göndermek
sen çok mu biliyorsun hayatını ben bilmiyorum diye bir şey demedim yanlışları vardır yoktur bilemiyiz dedim senin attığın kaynaklar çok mu doğru söylüyor1. bilmiyorsan niye konuşuyorsun
2. niye bilemeyesin aç oku attığım kaynakları
kafayı çok takıyorsunsen çok mu biliyorsun hayatını ben bilmiyorum diye bir şey demedim yanlışları vardır yoktur bilemiyiz dedim senin attığın kaynaklar çok mu doğru söylüyor
Hİsme İnönyü göndermeye hata diyorsunuz fakat çok iyi bir anlaşma imzaladı ama bazı eksikler olduğuda gerçek .Hata lozan değil cok onemli bi anlasmaya bilmeyen birini göndermek
Kaynakalar arasında nutuk var .sen çok mu biliyorsun hayatını ben bilmiyorum diye bir şey demedim yanlışları vardır yoktur bilemiyiz dedim senin attığın kaynaklar çok mu doğru söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kafayı çok takıyorsun
Attığım kaynaklarda İsmet'in bir sözü var ilk defa botumu çıkarıp Takım elbise giyindim hatta ilk gün öğle yemeğindwe bile ne giyeceğimi düşündüm.İsmet kesinlikle yetenekli bir topçuydu ama o kadar yetenekli bir siyasetçi değildi. İç siyaset kötü olmasa dış siyasette çok kaybettik bence. Yapacak bir şey yok hakkını kimse veremez ama çok büyük adam.
Yaşı küçüklere velet derler sende onlardansın heralde kaynaklara yalan dersen Atatükke de yalan dersin en resmi kaynak olarak TBMM'nin kitabı da intrnetteki pdflerini bul oku bilgilensen çok mu biliyorsun hayatını ben bilmiyorum diye bir şey demedim yanlışları vardır yoktur bilemiyiz dedim senin attığın kaynaklar çok mu doğru söylüyor
kafayı çok takıyorsun
Bence hata değil lozandan istediklerinin büyük çoğunluğunu sağladıktan sonra anlaşmayı bozabilme ihtimali yüksek bir maddeyi es geçmek en doğrusuydu .Yaşı küçüklere velet derler sende onlardansın heralde kaynaklara yalan dersen Atatükke de yalan dersin en resmi kaynak olarak TBMM'nin kitabı da intrnetteki pdflerini bul oku bilgilen
"Konferansın gündeminde şimdiye kadar yer almamış ve hiçbir görüşmeye konu olmamış bulunan 12 adaya ilişkin teklifide tümüyle kabul ediyoruz"
Bunu demesi bile hata değil mi başlı başına?
benim yaşım küçük değil ama senin yaşın küçük olabilir bu işlere kafanı çok yoruyorsunYaşı küçüklere velet derler sende onlardansın heralde kaynaklara yalan dersen Atatükke de yalan dersin en resmi kaynak olarak TBMM'nin kitabı da intrnetteki pdflerini bul oku bilgilen
"Konferansın gündeminde şimdiye kadar yer almamış ve hiçbir görüşmeye konu olmamış bulunan 12 adaya ilişkin teklifide tümüyle kabul ediyoruz"
Bunu demesi bile hata değil mi başlı başına?
Bir önceki mesajında attığın kaynakşar yalan diyorsun ona cevap ver sen?benim yaşım küçük değil ama senin yaşın küçük olabilir bu işlere kafanı çok yoruyorsun
hangi mesajBir önceki mesajında attığın kaynakşar yalan diyorsun ona cevap ver sen?