Arama sonuçları: *

1. Marginale

AKP' Ye Oy Verenler Elleriniz Kırılsın🐑

Sistem 0 liraya aldığın ürünlerin vergisini de alıyor. Ve haberin olsun 1740 lira yazan iade yalan. 900 liraya 100 lira indirim olacak şekilde 9-10 tane saçma sapan random kupon veriyorlar.
  2. Marginale

🚨 BEDELLİ ASKERLİK'E ZAM GELİYOR!

Sonra bunlar neden çoğaldı diycez.
  3. Marginale

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

Evet haklısın.
  4. Marginale

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

İstense dolar daha aşağı çekilir ancak devlet alım yaptığı için bilerek stabil tutuluyor. O yüzden 32 küsürde takılı kaldı. Avrupa'nın dibinde ufak bir Çin olmaya calisti Türkiye. Çok satış, sürümden kazanmak, ucuz işçilik gibi. Ancak elimizde patladı. Bakalım geleceğimiz ne olacak.
  5. Marginale

Ailem bana nasıl para gönderir?

Uygulama değil gidip western union olan banka, dövizci vb yerdende yapabilirler. Ama 200 dolara 15 dolar kesiyor sanırım bilgin olsun. Ve hatırladığım kadarı ile banka hesabı ilede yapabilirsin.
  6. Marginale

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

Senin mantığa göre biz Japonya dan iyiyiz o zaman.
  7. Marginale

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

Yardımı da Ibb değil hayır severler yaptı. Emin olmadığımız konular hakkında ne kadar çok konuşuyoruz değil mi.
  8. Marginale

Sende haklısın chp'li milletvekili firmasına otobüs parçaları ihalesi verip milleti mağdur etsin, her yaz günde 5-6 metro arıza yapsın. Size hersey müstahak. Torbacını değiştir kankam. 2011 de sanki öğrencilere ücretsiz süt, üzüm dağıtırken akp'liydiniz de ekrem bunları yaptığı için onu...
  9. Marginale

1708522199 Buna güvenirsiniz ama di mi. Kesin parti tutmuyorum dersin şimdi...
  10. Marginale

İnkar ettikleri şeyi kanıtı ile yüzlerine vurunca susuyorlar boşver. Chp'li milletvekilinin oto parça firmasına ihale verip otobüsler bozulunca ağepe yaptı diyende bunlar. Ciddiye almıyorum pek.
  11. Marginale

Cevap veremeyeceğiniz şey karşınıza çıkınca gülücük atmanız cidden çok zevk veriyor bana. Beni daha önce ne dediğin değil şu an dediğin şey ilgilendirir. Ve hiçte adamına göre bir muamele yapan biri gibi bi yorum değilmiş. Daha çok ideoloji fırıldaklığı gibime geldi. Hayırlı Cumalar dilerim.
  12. Marginale

Siz işinize geldiği kadarsınız. Bence sen olduğunu bile anlamıyorsun. Bende bir kaç kişiyi alıntılayıp genelleme yaptım. NATO kafa NATO mermer olduğunuz için kara koyunluk yapıyorsunuz. İşinize gelmeyince çirkefliğe vurup gülücük falan atıyorsunuz. Verecek cevap yok çünkü. Türkiye'de belli...
  13. Marginale

Şimdi siz olayları farklı yerlere çekmeye müsait kitlesiniz ama. Siyasileri kör kütük destekleyenlere sesleniyorum. Millete koyun demeden önce bir aynada kendinize bakmanız lazım. Biriniz diyor tamamen ücretsiz yapacaüım demedi, diğeriniz diyor arkadaşım memnunmuş. A partili veya C partili...
  14. Marginale

Borsa konusunda bilgili birisi var mı

BORSA HESABI NASIL AÇILIR? Borsada işlem yapmanız için bir bankada vadesiz hesabınız ya da aracı bir kurumda paranız olmalıdır. Bunun için en çok tercih edilen kanallar ise bankalardır. İşlem yapmak için vadesiz hesabınızın olduğu bankaya giderek "Yatırım Hesabı" açtırmak istediğinizi beyan...
  15. Marginale

Borsa konusunda bilgili birisi var mı

Yanlış anlamada o para ile 1-2 lira kar edersin. Borsadan para kazanan insanlar en az milyon yatırıp kazanıyor. Sen o parayı kendine harca böyle şeyleri boş ver elinde ki de gitmesin.
Top Bottom