Neler Yeni

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

Kardeşim ben iki tarafıda sevmiyorum zaten. Ben bu konuyu paylaştım diye CHP'li değilim, iki tarafta gözümde tencere-kapak. Siyasette isterdim ki eskiler gibi Süper Vali, Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan vs. siyasetçiler olsa şu zamanda ama maalesef eskide kaldı hepsi. Şuan bir tek Muharrem İnce'yi severim
Hocam ben de erdoğancı değilim. Şahsi görüş olarak Erbakan'ı destekliyorum. En azından Erbakan'ın yapıcı ve çözüm odaklı muhalefet yaptığını düşünüyorum. Ha bu beni bağlar, isteyen istediğini destekler. Ben anlatacağımı söyler geçerim. Bazen benimde ayarım kaçıyor. Dayatmaya gidebiliyorum, o arkadaşlarda kusura bakmasın.

Bura.K

80+ Silver
Siz işinize geldiği kadarsınız. Bence sen olduğunu bile anlamıyorsun. Bende bir kaç kişiyi alıntılayıp genelleme yaptım. NATO kafa NATO mermer olduğunuz için kara koyunluk yapıyorsunuz. İşinize gelmeyince çirkefliğe vurup gülücük falan atıyorsunuz. Verecek cevap yok çünkü. Türkiye'de belli bölgeler hiçbir zaman parti değiştirmiyor. Bu da onlar kadar hatta bi miktar daha fazla sizin koyun olduğunuzu gösteriyor. Bi yerinizden element uydurmayın.
Benim mesajımı alıntılayıp genelleme yapmanız komikmiş. Ben baştan "partiye değil kişiye oy veriyorum" dedim. Zaten forumda gidip siyasi mesajlarıma bakarsan hiçbir zaman bir partiyi körükörüne savunmadım hatta seçim döneminde bile iki tarafı objektif şekilde eleştirdim.
Bana koyun diyen kendini kurt sanıyor sanırım. Kimseyi tanımadan, bilmeden konuşma. Rezil olursun.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe
Benim mesajımı alıntılayıp genelleme yapmanız komikmiş. Ben baştan "partiye değil kişiye oy veriyorum" dedim. Zaten forumda gidip siyasi mesajlarıma bakarsan hiçbir zaman bir partiyi körükörüne savunmadım hatta seçim döneminde bile iki tarafı objektif şekilde eleştirdim.
Bana koyun diyen kendini kurt sanıyor sanırım. Kimseyi tanımadan, bilmeden konuşma. Rezil olursun.
Cevap veremeyeceğiniz şey karşınıza çıkınca gülücük atmanız cidden çok zevk veriyor bana. Beni daha önce ne dediğin değil şu an dediğin şey ilgilendirir. Ve hiçte adamına göre bir muamele yapan biri gibi bi yorum değilmiş. Daha çok ideoloji fırıldaklığı gibime geldi. Hayırlı Cumalar dilerim.

Cevap veremeyeceğiniz şey karşınıza çıkınca gülücük atmanız cidden çok zevk veriyor bana. Beni daha önce ne dediğin değil şu an dediğin şey ilgilendirir. Ve hiçte adamına göre bir muamele yapan biri gibi bi yorum değilmiş. Daha çok ideoloji fırıldaklığı gibime geldi. Hayırlı Cumalar dilerim.
Hayırlı Cumalar

İceWolf

80+ Silver
Şimdi siz olayları farklı yerlere çekmeye müsait kitlesiniz ama. Siyasileri kör kütük destekleyenlere sesleniyorum. Millete koyun demeden önce bir aynada kendinize bakmanız lazım. Biriniz diyor tamamen ücretsiz yapacaüım demedi, diğeriniz diyor arkadaşım memnunmuş. A partili veya C partili hepinize diyorum siz önce kendi desteklediğiniz adamın yanlışına yanlış diye bilin. İstanbul'da yaşamayıpta element uydurmayın. Yaşayanlarda yanlışa yanlış desin. O da şunu yaptı o da bunu yaptı derseniz bu siyasiler halk için bi bok yapmaz.
Ayrıca ben Beyazıt'ta dükkanımız var ekram 2 senedir bir caddeye kaldırım taşı dizemedi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Gedik Paşa katlı otoparkı 2.5 sene önce yıkıldı şu an sadece temeli duruyor otoparkın. Tramvay yolunun her tarafı delik deşik 60 yaşında 2 tane dayıya yaptırıyorlar. Gidip kendim sordum dayı sen niye tek çalışıyorsun diye. Adam kendisi bana işçi vermiyorlar ne yapayım dedi. Siz koyun, diğerleri koyun. İkinizin birbirinizden farkı yok.
Bunların hayatları yalan.... Adamın dediğini demedi diye yemin eder bunlar. Şimdi Ekremin sözleri hep yalanya, tatilden, CHP kongresinden, rakı balıklarından başka bişeyi yokya. Bunlar Ekrem ile Kurumu aynı seviyeye getirip Ekremi kurtarmak için kıvranıyorlar.

Ekrem bunların patronlarına 1.000.000.000 liranın üstünde yıllık para ödüyor. Eeeee bunlarda Eşşek gibi spekülasyon yapmak zorundalar. Ekrem kaybederse, bunların paraları kesilirse, mazallah aç kalır bu ajans kedicikleri :)

Gençlere 1 nisan şakası
Sen komple banlı değilmiydin yaa. Ne güzel bir troll eksilmişti. Yazık affetrmiş yönetim seni....

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe
Bunların hayatları yalan.... Adamın dediğini demedi diye yemin eder bunlar. Şimdi Ekremin sözleri hep yalanya, tatilden, CHP kongresinden, rakı balıklarından başka bişeyi yokya. Bunlar Ekrem ile Kurumu aynı seviyeye getirip Ekremi kurtarmak için kıvranıyorlar.

Ekrem bunların patronlarına 1.000.000.000 liranın üstünde yıllık para ödüyor. Eeeee bunlarda Eşşek gibi spekülasyon yapmak zorundalar. Ekrem kaybederse, bunların paraları kesilirse, mazallah aç kalır bu ajans kedicikleri :)
İnkar ettikleri şeyi kanıtı ile yüzlerine vurunca susuyorlar boşver. Chp'li milletvekilinin oto parça firmasına ihale verip otobüsler bozulunca ağepe yaptı diyende bunlar. Ciddiye almıyorum pek.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Vodafone Türkiye'nin 5G ve G-PON konusundaki taleplerini de uygulasın AKP artık. Kasıtlı şekilde internet sorunları erteleniyor. Ayrıca yoksul ailelere yardımlarda bile torpil var her partide.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vodafone Türkiye'nin 5G ve G-PON konusundaki taleplerini de uygulasın AKP artık. Kasıtlı şekilde internet sorunları erteleniyor. Ayrıca yoksul ailelere yardımlarda bile torpil var her partide.
Ülkedeki asgari ücret açlık sınırının altında. Dolayısıyla herkes yoksul. Artık daha fazla yoksul olamayanlara yardım yapıyorlardır.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Önce toki için yaptıklarını duzeltsinler de sonra vaatleri olsun

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sen komple banlı değilmiydin yaa. Ne güzel bir troll eksilmişti. Yazık affetrmiş yönetim seni....
Kimsenin beni affettiği yok benim cezam bitti, alışmışssınız tabii yönetim tarafından affedilmeye seversiniz siz.
Gündemimiz depremde başarısız olmuş küçük bakan değil o şakayı sever.
1705672348049.png

İceWolf

80+ Silver
Kimsenin beni affettiği yok benim cezam bitti, alışmışssınız tabii yönetim tarafından affedilmeye seversiniz siz.
Geri geldin ama hala aynısın, hala yalanlar peşindesin :) Daha şükür affedilmedim :) Naptın diğer forumlardamı görevlerine devam ettin. Yoksa cezan bitene kadar ajansın sana ödememi yapmadı :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Geri geldin ama hala aynısın, hala yalanlar peşindesin :) Daha şükür affedilmedim :) Naptın diğer forumlardamı görevlerine devam ettin. Yoksa cezan bitene kadar ajansın sana ödememi yapmadı :)
Çok fazla film izlemişsin üniversitesin okuyan ama geleceğini göremeyen bir TÜRK gencinden başka bir şey değilim. Aylık 4500 ile yaşamaya çalışıyorum o.O2

Ben messiyim desen daha iyiydi

COMMANDERR

80+ Bronze
İmamoğlunun , ben açtım diye yaygara ya verdiği metrolar ,kadir topbaşın projesiydi , damadından dolayı durdurulmuştu metrolar. Buda gelmiş ben yaptım deyip sahipleniyor.
Herhangi bi taraf değilim ,murat kuruma da güvenmiyorum. Biz Pendik belediyesi büyükşehir belediye den daha iyi çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,283
Üyeler
161,684
Son üye
sigma borsacı
Top Bottom