Hayatları yalanÇok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.
Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.
Ben istanbulda değilim onun için ne olup bittiğini bilmiyor ama mesela neyde şikayetçiler? İmamoğlu bi kaç kez tatile gitti diye mi ki bu normal bir şey yoksa partiden dolayı mı? ben sadece taksiciler ve malum partililer şikayetci diye biliyorumValla inan bana memnun olanı az gördüm çoğunluk şikayetçi.
İmamoğlu hiçbir zaman "Tamamen ücretsiz yapacağım" demedi.Ekrem ucretsiz yapacağım diyip yapmayınca "büyük başkan", Kurum yapacağım dediğinde "komik" diyen yine aynı troll kitle. Ekreme sordunuzmu "Hani İBB genclere ücretsiz ulaşım verecekti?" diye.
Max malum partili videosu. Videoyu paylaşanda badem bıyıklı
Ayrıca Covid gibi sorunlarda araya girdi ona rağmen iyi metro yaptı.Max malum partili videosu. Videoyu paylaşanda badem bıyıklı
Çoğu malum parti tarafından engelleniyor zaten üstüne bizim başımızdakiler verdiği bir sözü bile tutmadı o ne olacak 20 yıldır konuşuyor ama hiçbirşey olduğu yok ülke daha kötüye gidiyor sadece