Neler Yeni

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Seçim sonrası Murat Kurum " İndirim demedim gurban olduğum (b)indirim dedim. Yüzde 40"

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,320
İsim
uwu
şimdi ulaşıma %40 indirim mi yoksa %40 zam mı yapacak !

Bura.K

80+ Silver
Şimdi siz olayları farklı yerlere çekmeye müsait kitlesiniz ama. Siyasileri kör kütük destekleyenlere sesleniyorum. Millete koyun demeden önce bir aynada kendinize bakmanız lazım. Biriniz diyor tamamen ücretsiz yapacaüım demedi, diğeriniz diyor arkadaşım memnunmuş. A partili veya C partili hepinize diyorum siz önce kendi desteklediğiniz adamın yanlışına yanlış diye bilin. İstanbul'da yaşamayıpta element uydurmayın. Yaşayanlarda yanlışa yanlış desin. O da şunu yaptı o da bunu yaptı derseniz bu siyasiler halk için bi bok yapmaz.
Ayrıca ben Beyazıt'ta dükkanımız var ekram 2 senedir bir caddeye kaldırım taşı dizemedi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Gedik Paşa katlı otoparkı 2.5 sene önce yıkıldı şu an sadece temeli duruyor otoparkın. Tramvay yolunun her tarafı delik deşik 60 yaşında 2 tane dayıya yaptırıyorlar. Gidip kendim sordum dayı sen niye tek çalışıyorsun diye. Adam kendisi bana işçi vermiyorlar ne yapayım dedi. Siz koyun, diğerleri koyun. İkinizin birbirinizden farkı yok.
Yazılanı okumuyorsun bile, kendi kendine bir şeyler uyduruyor, söyleniyorsun. Ben sana ne anlatabilirim ki? :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şimdi ulaşıma %40 indirim mi yoksa %40 zam mı yapacak !
Taksiciler, servisçiler ve minibüsçüler karar veriyor ona. Sırf taksiciler istedi diye UBER'i kaldırdıklarını düşünürsek sonunda ne olacağı belli. Geçen sene İBB'nin yaptığı zamma şov amaçlı karşı çıktılar. Daha sonra servisçiler kontak kapatınca geri vites yaptılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
komik bişey göremedim?
İstanbul'da yaşayan ve otobüste 9 ₺ kart basan genç ve öğrenci bir bireye %40 indirim yapıp 4 ₺ ye indirmek ile bir ayda ortalama 100 ₺ destek olmak çok mu büyük vaat? 1 OY için = 100 ₺ otobüs indirimi (aylık)
100 ₺ dediğinde 10 ₺ değerine düşmüş bir para miktarıdır. Gençlere ve öğrencilere vaat vereceksen gerçek ve otoriter vaat vermelisin!​

Örnek veriyorum;
- Tüm sosyal aktivite ve kültürel alanlarına, müzelere ücretsiz ve düzenli gezi düzenleme + süresiz ücretsiz erişim izni verme.
- Yolculuk, seyehat ve tatillerde indirim sağlama.
- Nadirende olsa ücretsiz olarak bir maddi denge içerisinde gençler için yurtdışı turları düzenleme veya teşvik.
- Genç istihdamını arttırmak.
- Düzenli olarak maddi destek
- İstanbul'da ki mültecilerin sınır dışı ettirilmesi veya İstanbul'a yönelik göçün sınırlandırılması...
- Gençlerin elektronik cihaz satın alımlarını ve kullanımlarını kolaylaştıracak ciddi maddi adımlar (ÖTV, KDV indirimi veya nakit destek)
vs vs

Hocam sadece benzerini yaşadım. Bir anlık gülme geldi konuyu görünce, o kadar.🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'da yaşayan ve otobüste 9 ₺ kart basan genç ve öğrenci bir bireye %40 indirim yapıp 4 ₺ ye indirmek ile bir ayda ortalama 100 ₺ destek olmak çok mu büyük vaat? 1 OY için = 100 ₺ otobüs indirimi (aylık)
100 ₺ dediğinde 10 ₺ değerine düşmüş bir para miktarıdır. Gençlere ve öğrencilere vaat vereceksen gerçek ve otoriter vaat vermelisin!
Örnek veriyorum;
- Tüm sosyal aktivite ve kültürel alanlarına, müzelere ücretsiz ve düzenli gezi düzenleme + süresiz ücretsiz erişim izni verme.
- Yolculuk, seyehat ve tatillerde indirim sağlama.
- Nadirende olsa ücretsiz olarak bir maddi denge içerisinde gençler için yurtdışı turları düzenleme veya teşvik.
- Genç istihdamını arttırmak.
- Düzenli olarak maddi destek
- İstanbul'da ki mültecilerin sınır dışı ettirilmesi veya İstanbul'a yönelik göçün sınırlandırılması...
- Gençlerin elektronik cihaz satın alımlarını ve kullanımlarını kolaylaştıracak ciddi maddi adımlar (ÖTV, KDV indirimi veya nakit destek)
vs vs
Hocam bu noktada katılıyorum. Her iki tarafta bunu beceremiyor. Aslında Hükümetin Erbakanla yaptığı mutabakat metninde bile bir kısmı vardı fakat, refah partililer hala uygulanmıyor diye her konuşmada söylemesine rağmen bir gelişme yok.

heraishere

80+ Bronze
Daha öğrenciye verdikleri vergi indirimi sözünü ağız bükerek yapıyorlar. Bunu mu yapacaklarmış!

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Adam açık açık 1 nisan şakası yapmış aga ne uzattınız meseleyi 😁

Şaka bir yana kazanırsa ne yapar görürüz, kazanamazsa zaten kafaya takacak bir durum yok.

Adam açık açık 1 nisan şakası yapmış aga ne uzattınız meseleyi 😁
Harbiden neden bir anda çatışmaya dönüyor ortalık anlamadım. Karşı görüştekini rencide etmiyecek yorumunu yap geç bu kadar basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
Hocam sadece benzerini yaşadım. Bir anlık gülme geldi konuyu görünce, o kadar.🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu noktada katılıyorum. Her iki tarafta bunu beceremiyor. Aslında Hükümetin erbakabla yaptığı mutabakat metninde bile bir kısmı vardı fakat, refah partililer hala uygulanmıyor diye her konuşmada söylemesine rağmen bir gelişme yok.
Kardeşim ben iki tarafıda sevmiyorum zaten. Ben bu konuyu paylaştım diye CHP'li değilim, iki tarafta gözümde tencere-kapak. Siyasette isterdim ki eskiler gibi Süper Vali, Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan vs. siyasetçiler olsa şu zamanda ama maalesef eskide kaldı hepsi. Şuan bir tek Muharrem İnce'yi severim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe
Yazılanı okumuyorsun bile, kendi kendine bir şeyler uyduruyor, söyleniyorsun. Ben sana ne anlatabilirim ki? :D
Siz işinize geldiği kadarsınız. Bence sen olduğunu bile anlamıyorsun. Bende bir kaç kişiyi alıntılayıp genelleme yaptım. NATO kafa NATO mermer olduğunuz için kara koyunluk yapıyorsunuz. İşinize gelmeyince çirkefliğe vurup gülücük falan atıyorsunuz. Verecek cevap yok çünkü. Türkiye'de belli bölgeler hiçbir zaman parti değiştirmiyor. Bu da onlar kadar hatta bi miktar daha fazla sizin koyun olduğunuzu gösteriyor. Bi yerinizden element uydurmayın.

Top Bottom