Neler Yeni

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna güvenirsiniz ama di mi. Kesin parti tutmuyorum dersin şimdi...
Ekrem İmamoğlu geçici dahi olsa bu vaatlerini gerçekleştirdi zaten. Su faturasının belli kısmını karşılıyordu bu yuzden biz 0 liraya yakın ödüyorduk onu AKP' liler iptal ettirdi. Süt zaten dağıtılıyor. Ekmekten emin değilim. Ayrıca 40 liraya 4 çeşit yemek de dağıtıyor. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Normalde Zafer Partiliyim lakin İstanbul'da kazanması muhtemel adayı destekleyeceğim.

kentsel dönüşüm ve yol çalışmaları ile ilgili vaadlerini biliyorum gençlere yönelik olanlara da şimdi başlığı görünce baktım
üniversiteli öğrencilere 10 bin tl destek
toplu taşımada %40 indirim
öğrenci evlerine doğalgaz desteği
genç girişimcilere 100 bin tl hibe
gibi gibi birçok vaadi var neyini beğenmediniz ? ya da başka ne olabilirdi ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kentsel dönüşüm ve yol çalışmaları ile ilgili vaadlerini biliyorum gençlere yönelik olanlara da şimdi başlığı görünce baktım
üniversiteli öğrencilere 10 bin TL destek
toplu taşımada %40 indirim
öğrenci evlerine doğalgaz desteği
genç girişimcilere 100 bin TL hibe
gibi gibi birçok vaadi var neyini beğenmediniz ? ya da başka ne olabilirdi ?
Bakanken yapsaymış. Sanki iktidarda değildi. Bence hakkında soruşturma açılıp içeri atılması gereken adam aday oluyor. Bir de vaad veriyor ve bunu yiyorsunuz.
Adı bu kadar skandala karışıp hala halktan nasıl cevap alıyor bu Ak Parti ve özellikle "Murat Kurum" anlamış değilim. Son zamanlardaki maden olayında da adı geçiyor kendisinin.

yapmasa da bu sefer indirim yapmadı öğrencilere denir.. öğrencileri düşünmedi denir. öğrenci adam için %40 indirim d e önemli %20de
ayrıca tek bu değil ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine bu yıl içinde 10 bin TL her yıl artan oranda eğitim desteği vereceğini de söyledi
Öğrenci akbil 8 tl 5 bastığında o 3 tl zaten koymaz. 3 TLartık öyle bir para değil kardeş. Günde 2 git gel desen 5 gün gitse ayda 132TL cebine kalır. 1 Ayda 132TL para değil artık kimse için, ayda 1 tavuk döner fazla yemeyi kar sayacak kadar düştüyse bu ülke yazık.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Ekrem İmamoğlu geçici dahi olsa bu vaatlerini gerçekleştirdi zaten. Su faturasının belli kısmını karşılıyordu bu yuzden biz 0 liraya yakın ödüyorduk onu AKP' liler iptal ettirdi. Süt zaten dağıtılıyor. Ekmekten emin değilim. Ayrıca 40 liraya 4 çeşit yemek de dağıtıyor. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Normalde Zafer Partiliyim lakin İstanbul'da kazanması muhtemel adayı destekleyeceğim.
Sende haklısın chp'li milletvekili firmasına otobüs parçaları ihalesi verip milleti mağdur etsin, her yaz günde 5-6 metro arıza yapsın. Size hersey müstahak. Torbacını değiştir kankam. 2011 de sanki öğrencilere ücretsiz süt, üzüm dağıtırken akp'liydiniz de ekrem bunları yaptığı için onu destekliyorsunuz şimdi. Anlıyorum. Farklı gezegenlerde yaşıyoruz sanırım.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
imamoğlu gibi zam yapmayacaksa okey
he tabi yine de bu vaat tek başına oy vermek için bir sebep değil

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Bakanken yapsaymış. Sanki iktidarda değildi. Bence hakkında soruşturma açılıp içeri atılması gereken adam aday oluyor. Bir de vaad veriyor ve bunu yiyorsunuz.
Adı bu kadar skandala karışıp hala halktan nasıl cevap alıyor bu Ak Parti ve özellikle "Murat Kurum" anlamış değilim. Son zamanlardaki maden olayında da adı geçiyor kendisinin.
Yardımı da Ibb değil hayır severler yaptı. Emin olmadığımız konular hakkında ne kadar çok konuşuyoruz değil mi.

Ekler

• Screenshot_20240221_164412_Google.jpg
    Screenshot_20240221_164412_Google.jpg
    484.6 KB · Hit: 17

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sende haklısın chp'li milletvekili firmasına otobüs parçaları ihalesi verip milleti mağdur etsin, her yaz günde 5-6 metro arıza yapsın. Size hersey müstahak. Torbacını değiştir kankam. 2011 de sanki öğrencilere ücretsiz süt, üzüm dağıtırken akp'liydiniz de ekrem bunları yaptığı için onu destekliyorsunuz şimdi. Anlıyorum. Farklı gezegenlerde yaşıyoruz sanırım.
Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum ve neyse ki kör değilim. İETT ihalesinde yolsuzluk kim yaptıysa Allah cezasını versin ve yasal olarak en üstten ceza alsın İnşallah. Kimseyi görmezden gelmiyorum.

Yardımı da Ibb değil hayır severler yaptı. Emin olmadığımız konular hakkında ne kadar çok konuşuyoruz değil mi.
Bahsettiğim yardım bu değil insani su bedeli idi. Sayıştay tarafıdnan iptal edilen

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berkay Demir
ogrenci olma sarti: yasinizin 12 alti olmasi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum ve neyse ki kör değilim. İETT ihalesinde yolsuzluk kim yaptıysa Allah cezasını versin ve yasal olarak en üstten ceza alsın İnşallah. Kimseyi görmezden gelmiyorum.

Bahsettiğim yardım bu değil insani su bedeli idi. Sayıştay tarafıdnan iptal edilen

Ekler

• Screenshot_20240221_164653_Google.jpg
    Screenshot_20240221_164653_Google.jpg
    103.1 KB · Hit: 20

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Bunu zaten devletin uygulaması gerekmiyor mu? Zaten yapmaları gereken şeyleri lüks gibi gösterip milleti kandırmaktan usanmadılar? Madem yapılabiliyor %40 neden hemen yapılmıyor? vb. sorular gelmekte aklıma :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Bu arada soylemeyi unutşum Pusulada sadece Deha INC ve Murat Kurum olsaydı ve boş oy atmak yasak olsaydı Deha INC' e basardım. Anlayana artık

Top Bottom