Arama sonuçları: *

1. Nyrxia

🚨 Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi verecek!

1.5 seneye kalmaz sadece 3 aylık bir kampanya olur maksimum. Kendin oturacaksan aylık 16k ya okeysen ve 1milyon TL'ye bulabiliyorsan bi ev olabilir. Ha bide şu var. %75 yada %80 kadarına kredi cekebilirsin evin yani cebinde en az 200-300k TL olması lazım.
  2. Nyrxia

🚨 Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi verecek!

1 milyon TLlik bir ev bulduğunu farz edelim. 1.20 oran ile tahminen 10 yıllık vadede ödeyeceğin aylık 15-16k olur. O fiyata aldığın evi 15-16ya verebilir misin emin değilim ilk 3 sene cepten eklersen biraz 5-6k kadar sonrasında öder kendisini.
  3. Nyrxia

🔥 Kur Korumalı Mevduat gideri rekor kırdı! ZARAR ÇOK YÜKSEK!

Bir Euro konusu açtığında burda 2 3 tane insanımsı kişiler vardı. Böyle olacak şöyle olacak dedigimizde bize hırlıyordu. Bi tanesi nick değiştirmiş geçen tek tek kontrol ettim 😂 kalitesiz insanlar bilgi vs sıfır. Valla ben seçimden önce orta gelirin altı düşük gelirin üstüydüm. Biraz daha...
  4. Nyrxia

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Arkadaşlar dün yazdım tekrar yazıyorum bankaların viop ve forward tahminlerine bakın seneye seçime kadar doları zaten 30₺ olarak görüyorlar. Yükselmeyi falan geçin artık bunu mecburen artırmak zorundalar yoksa 1 2 ay sonra turizm sezonuna kimse gelmeyecek.
  5. Nyrxia

Dolar sizce ne olur ?

Çok kısa bir şekilde küçük büyük demeden voip nedir forward tahmini nedir araştırın 3 ay sonra 6 ay sonra 1 yıl sonra dolar ne olacak görün.
  6. Nyrxia

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

Buralarda bi babun vardı nerde o pembe kıçlı memnun mu şuan ?
  7. Nyrxia

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

KK ben gelirsem yapacağım diyor. RTE beni seçerseniz temmuzda yapacağım diyor. Eline vuran mi var yapsana neden parayı oy için kullanıyorsun. Kalitesizlik akıyor artık her konuşmasından.
  8. Nyrxia

📌 Bakan Bilgin: Türkiye'de çalışma saatlerini düzenlemeliyiz!" 🕛

Aynen kardeş 6 saat tabikide. 13 yıldır tekstildeyim ne anlatıyorsun Allah aşkına biz neler gördük bunlar hayal satmaktır. Seçmene vaadin olmadığı zaman böyle hayal pazarlarsiniz anca.
  9. Nyrxia

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

21 yılda içinizden geçtik şimdi sizi biraz rahatlatıp bi 5 yıl daha geçmek istiyoruz demek istemiş sanırım ama şahsen yemezler yiyenlerede afiyet bal şeker olsun. 🍯 🍬
  10. Nyrxia

🔥 Euro tarihi rekor kırdı! 🔥 1€ = 21 ₺

Enflasyon tabikide dünya geneli var ama sebepler birbiriyle alakasiz. Almanya yada ABD şuan %8-9 enflasyonla uğraşırken Türkiye Arjantin Venezuela gibi ülkeler diğerlerinin bastığı paranın mislini bastı. Neden Almanyada enflasyon %8 de bizde sözde 78 ama özde %120 ben sana bunu açıkladım.
  11. Nyrxia

Çeyrek altın alınır mı ?

Dostum dolar 20 TL desek 200 dolar alırsın 3-5 TL artsa 1000₺ kâr edersin. Bahsettiğim Airfryer örneğinde 2 tane Airfryer alsan 3.5-4k üzerinden satsan 7-8k olur paran 6k yerine hemde ticaret yaparsın üstüne düştü çıktı tehlikesi çok az olur diye düşünüyorum.
  12. Nyrxia

Çeyrek altın alınır mı ?

O zaman maksimum kâr elde etmek için dediğim gibi aşırı ucuz elektronik ürün kovala
  13. Nyrxia

Çeyrek altın alınır mı ?

Dostum 6-9 ay arasında bekleyeceksen kesinlikle gram altın al. Bence sene sonuna kadar Gr minimum 1500₺ olacak. Altın yerine yatırım olsun diye aşırı ucuz indirime giren mallarda alabilirsin. Mesela geçen hafta indirime giren 12lt Airfryer vardı tr fiyatı 5k TL amazonda 1900₺ye geldi 2 tane al...
  14. Nyrxia

Ben bu zekaya bişey anlatamam daha fazla. 😂 Resmi belge koyuyorsun önüne TCMB ekşi rezervde diyosun başka bişey söylüyor. Tefeci faizi ile %9 ile borç almış TVF diyorsun uçuyoruz borç rasyosu diyor. Daha fazla low iq arkadaşlarla uğraşacağıma laf anlatacağıma miss gibi çocuğumla oyun oynarım en...
  15. Nyrxia

Tefecilerden demedim tefeci faizi ile dedim. Bak burada kısa vadeli yani 1 yıldan kısa sürede ödenmesi gereken dış borç verileri var. Kısa Vadeli Dış Borç İstatistikleri - TCMB...
  16. Nyrxia

SWAP nedir bir bak :) Cevap orada saklı
  17. Nyrxia

Kardeşim neden yukarıda yazdıgıma cevap vermiyorsun madde madde acıkladım ya ? TCMB REZERV GRAFİĞİ AŞŞAĞIDA !
  18. Nyrxia

1- Ben mal alıyorum evet çünkü muadili TR'de 5k ben alıyorum almanyadan 2k'ya 2- Kar koyuyorum üstüne ama muadilinin hala altında kalıyor 3- Benden daha pahalıya alan adamın durumu kötü oldugu için muadili 5k olan bir ürüne 3/3,5k vermek işine geliyor çünkü hala o adamda karda 4- Memleket batıyo...
  19. Nyrxia

Kardeşim belliki durumu iyi olan bir ailede büyümüşsün pek dert etmiyorsun böyle şeyleri ben anlattıkça sen farklı yerler bulmaya calısıyorsun. Maalesef çok isterdim sana gerçekleri anlatmayı ama kapatmışsın algılarını. Hayatta başarılar diliyorum sana saygılar.
  20. Nyrxia

Harika ! işte bu yüzden ekonomi sürekli kötüleşiyor. Halk artık açıklanan hiç bir veriye inanmıyor ve gün geçtikçe kötüleşmeye devam ediyor.
Top Bottom