Neler Yeni

Çeyrek altın alınır mı ?

Şuan cebim de 5K var 1000 tl sini kenara koyup 4K ile Çeyrek Altın almak mantıklı mı ?
Sizce yükselir mi ?

omer_34

80+ Silver
şahsen ben dolar aldım asgari zamından sonra dolar 25 civarına fırlar altın da artar. tlde bekletmekten her türlü iyidir. ytd

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Çeyrek yerine gram al alacaksan ama şuan fiyatlar baya yüksek.

omer_34

80+ Silver
Dolar mı altın mı daha mantıklı ?
bence dolar daha mantıklı ama kimse bilemez. seçim öncesi bi düşme de yaşanabilir. seçim sonrası çıkacağına eminim ama ytd

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Altın paranı sabit tutmak için alınır yatırım olarak değil. Ve kısa vade ile al sat yapacaksan bence altına pek yanaşma makas çok oluyor çok para kaybedersin bir şey kazanamazsın. Eğer ki alacaksan da çeyrek alma gram altın al 1er 1er. 1gr olarak al 5gr falan alma. Kutulu paketli 1gr...

Altın paranı sabit tutmak için alınır yatırım olarak değil. Ve kısa vade ile al sat yapacaksan bence altına pek yanaşma makas çok oluyor çok para kaybedersin bir şey kazanamazsın. Eğer ki alacaksan da çeyrek alma gram altın al 1er 1er. 1gr olarak al 5gr falan alma. Kutulu paketli 1gr...
Yatırım için ne önerirsin peki ?

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Paramın değerini korusa yeter aslında ya dövize girsem batma ihtimalim de var.
Dostum 6-9 ay arasında bekleyeceksen kesinlikle gram altın al. Bence sene sonuna kadar Gr minimum 1500₺ olacak. Altın yerine yatırım olsun diye aşırı ucuz indirime giren mallarda alabilirsin. Mesela geçen hafta indirime giren 12lt Airfryer vardı tr fiyatı 5k TL amazonda 1900₺ye geldi 2 tane al kenara at altından daha fazla kazandırır çünkü her türlü hardcore zam gelecek elektroniklere satışın daha karlı olur.

Dostum 6-9 ay arasında bekleyeceksen kesinlikle gram altın al. Bence sene sonuna kadar Gr minimum 1500₺ olacak. Altın yerine yatırım olsun diye aşırı ucuz indirime giren mallarda alabilirsin. Mesela geçen hafta indirime giren 12lt Airfryer vardı tr fiyatı 5k TL amazonda 1900₺ye geldi 2 tane al kenara at altından daha fazla kazandırır çünkü her türlü hardcore zam gelecek elektroniklere satışın daha karlı olur.
6-9 ay bekleyeceğimi zannetmiyorum :D

Top Bottom