Shelbyofficial
80+
Şuan cebim de 5K var 1000 tl sini kenara koyup 4K ile Çeyrek Altın almak mantıklı mı ?
Sizce yükselir mi ?
Sizce yükselir mi ?
Dolar mı altın mı daha mantıklı ?şahsen ben dolar aldım asgari zamından sonra dolar 25 civarına fırlar altın da artar. tlde bekletmekten her türlü iyidir
Şuan hepsinin fiyatı çok yüksek. Dolar içinde gram içinde geç. Lakin yinede artıcak. Lakin en yüksekten aldığınızı bile bile alın.Dolar mı altın mı daha mantıklı ?
bence dolar daha mantıklı ama kimse bilemez. seçim öncesi bi düşme de yaşanabilir. seçim sonrası çıkacağına eminim ama ytdDolar mı altın mı daha mantıklı ?
Altının yatırımlık olduğunu pek düşünmüyorum bana göre altın sadece paranızın değerini korur yatırım yapacaksanız döviz olabilirŞuan cebim de 5K var 1000 TL sini kenara koyup 4K ile Çeyrek Altın almak mantıklı mı ?
Sizce yükselir mi ?
Paramın değerini korusa yeter aslında ya dövize girsem batma ihtimalim de var.Altının yatırımlık olduğunu pek düşünmüyorum bana göre altın sadece paranızın değerini korur yatırım yapacaksanız döviz olabilir
Yatırım için ne önerirsin peki ?Altın paranı sabit tutmak için alınır yatırım olarak değil. Ve kısa vade ile al sat yapacaksan bence altına pek yanaşma makas çok oluyor çok para kaybedersin bir şey kazanamazsın. Eğer ki alacaksan da çeyrek alma gram altın al 1er 1er. 1gr olarak al 5gr falan alma. Kutulu paketli 1gr...
Dostum 6-9 ay arasında bekleyeceksen kesinlikle gram altın al. Bence sene sonuna kadar Gr minimum 1500₺ olacak. Altın yerine yatırım olsun diye aşırı ucuz indirime giren mallarda alabilirsin. Mesela geçen hafta indirime giren 12lt Airfryer vardı tr fiyatı 5k TL amazonda 1900₺ye geldi 2 tane al kenara at altından daha fazla kazandırır çünkü her türlü hardcore zam gelecek elektroniklere satışın daha karlı olur.Paramın değerini korusa yeter aslında ya dövize girsem batma ihtimalim de var.
6-9 ay bekleyeceğimi zannetmiyorumDostum 6-9 ay arasında bekleyeceksen kesinlikle gram altın al. Bence sene sonuna kadar Gr minimum 1500₺ olacak. Altın yerine yatırım olsun diye aşırı ucuz indirime giren mallarda alabilirsin. Mesela geçen hafta indirime giren 12lt Airfryer vardı tr fiyatı 5k TL amazonda 1900₺ye geldi 2 tane al kenara at altından daha fazla kazandırır çünkü her türlü hardcore zam gelecek elektroniklere satışın daha karlı olur.
Yatirim tavsiyesi olarak algilamayin ama ben olsam tüm parayı dövize yatırmazdın büyük çoğunluğu altına geriye kalanıda dövize yatırırdımParamın değerini korusa yeter aslında ya dövize girsem batma ihtimalim de var.