Nyrxia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 497
O zaman maksimum kâr elde etmek için dediğim gibi aşırı ucuz elektronik ürün kovala6-9 ay bekleyeceğimi zannetmiyorum![]()
O zaman maksimum kâr elde etmek için dediğim gibi aşırı ucuz elektronik ürün kovala6-9 ay bekleyeceğimi zannetmiyorum![]()
Evet. Bu da mantıklı geliyor.Yatirim tavsiyesi olarak algilamayin ama ben olsam tüm parayı dövize yatırmazdın büyük çoğunluğu altına geriye kalanıda dövize yatırırdım
Dostum dolar 20 TL desek 200 dolar alırsın 3-5 TL artsa 1000₺ kâr edersin. Bahsettiğim Airfryer örneğinde 2 tane Airfryer alsan 3.5-4k üzerinden satsan 7-8k olur paran 6k yerine hemde ticaret yaparsın üstüne düştü çıktı tehlikesi çok az olur diye düşünüyorum.Evet. Bu da mantıklı geliyor.
Peki altın olarak çeyrek mi , yoksa gram mı ?Altının yatırımlık olduğunu pek düşünmüyorum bana göre altın sadece paranızın değerini korur yatırım yapacaksanız döviz olabilir
Elektronik ürünlerle uğraşcağımı pek sanmıyorum yaDostum dolar 20 TL desek 200 dolar alırsın 3-5 TL artsa 1000₺ kâr edersin. Bahsettiğim Airfryer örneğinde 2 tane Airfryer alsan 3.5-4k üzerinden satsan 7-8k olur paran 6k yerine hemde ticaret yaparsın üstüne düştü çıktı tehlikesi çok az olur diye düşünüyorum.
Çeyrekmi grammı bende ikilemdeyim hocamPeki altın olarak çeyrek mi , yoksa gram mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elektronik ürünlerle uğraşcağımı pek sanmıyorum ya
Hisse senedi uzun vadeli yatırımdır hocam konuyu okuduysanız bir kaç ay bile elinde tutmayacağını belirtmişYatırım istiyorsan dolarda altında alınmaz hisse senedi alınır ama çok risklidir işi bilen birine danışman şart.
Fikrim altındır. Çünkü Dolar artarsa zaten altının ons fiyatı artmasa bile Dolar bazından dolayı altının fiyatı artıyor. Ayrıca FED'in faiz yumuşatması bu sene içinde olabilir. Doların gücü hafifleyebilir global olarak bahsediyorum. Faizlerin azalması demek paranın Dolar'dan başka bir yere akması demektir. Bitcoin olabilir, Altın olabilir, Borsa olabilir vs.Şuan cebim de 5K var 1000 TL sini kenara koyup 4K ile Çeyrek Altın almak mantıklı mı ?
Sizce yükselir mi ?
Traderlık vesaire hiç duymadınız sanırımHisse senedi uzun vadeli yatırımdır hocam konuyu okuduysanız bir kaç ay bile elinde tutmayacağını belirtmiş
Ozaman çok saçma hocam İddaa oynasın arkadaş 1 aylık yatırımmı olur.Hisse senedi uzun vadeli yatırımdır hocam konuyu okuduysanız bir kaç ay bile elinde tutmayacağını belirtmiş