150k’ya baraka bile alamıyoruz.Ek güncel bilgi;
Evlenme hayali kuran gençlere yönelik
• 2 sene geri ödemesiz
• 48 ay vadeli
• 150.000 ₺ limitli
%0 faizli evlilik kredi paketi hazırlanacağı öğrenildi.
Kimse buna inanmaz alay ediyorlar bence.Ek güncel bilgi;
Evlenme hayali kuran gençlere yönelik devlet altında yönetilecek Aile ve Gençlik adında yeni banka kurulacak.
• 2 sene geri ödemesiz
• 48 ay vadeli
• 150.000 ₺ limitli
%0 faizli evlilik kredi paketi hazırlanacağı öğrenildi.
Eskiden araba alınıyordu sıfır araba hemde.150k’ya baraka bile alamıyoruz.
Ayıptır söylemesi, babamın 2017 yılında doğuş oto'dan 2017 model sıfır cillop gibi Jetta aldığı zamanları özledim ama asla geri gelmeyecekKimse buna inanmaz alay ediyorlar bence.
150k araba bile alınmıyor.
Eskiden araba alınıyordu sıfır araba hemde.
Geri gelmesi zor değil. Dolar düşse yeterAyıptır söylemesi, babamın 2017 yılında doğuş oto'dan 2017 model sıfır cillop gibi Jetta aldığı zamanları özledim ama asla geri gelmeyecek
ÖTV düşerse belki geri gelebilir vergiler çok yüksek.Ayıptır söylemesi, babamın 2017 yılında doğuş oto'dan 2017 model sıfır cillop gibi Jetta aldığı zamanları özledim ama asla geri gelmeyecek
Dün yüzüne bakmadığımız Egea'ya bile muhtacız. Peki ya soğan? Onu hiç söylemiyorum bile.ÖTV düşerse belki geri gelebilir vergiler çok yüksek.
2021 yılında sıfır egea 150-180k diye biliyorum.Dün yüzüne bakmadığımız Egea'ya bile muhtacız. Peki ya soğan? Onu hiç söylemiyorum bile.
".. Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Bilmem ağlasam mı, ağlamasam mı?.."
Kanacak kadar düşük zekalı kitle değiliz zaten. Onların terazisini asıl bozacak olan tabi ki de gençler olacaktır. Rahat olŞu saatten sonra gençler böyle geçici ve anlık vaatlere kanmamalı.