Arama sonuçları: *

1. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

🇹🇷 Cumhuriyetin 100. Yılına Özel 5 ₺ lik Madeni Paralar Basıldı!

Knk benim maaş 23300 bende memurum yattığı dk bana 5bin kalmıyor tüm masrafları düşünce ve tüm maaşı da cüzdana koymayın banka hesabında dursun
  2. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Yardım Halka arz süreç nasıl işliyor

Beklemen sadece bu 10 gün sonra sat istersen
  3. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Yardım Halka arz süreç nasıl işliyor

Knk işleme konmasini bekleyecen çarşamba falan girer herhalde
  4. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

1 milyon tl ile borsa istanbulda nerelere yatırım yapılır?

parayı cekmiş olmalıydı banka hesabında duruyorsa almamişısındır herhalde 6 lot dagıttı zaten pek getirisi olmaz
  5. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

1 milyon tl ile borsa istanbulda nerelere yatırım yapılır?

Knk ilk önce bi 5 10bin yatır bi bak tadına 1 ay Tavsiyem sepet yap sepet derken enerji şirketi gida şirketi lojistik şirketlerini bir yap bir öğren o 5 bini bir ayda ne kadar olacak öğren ondan sonra yap yatırımını tabii ki bunlar ytd 1693841003 5 6lot dağıttı rekor kırıldı e bebek ile
  6. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Usta yanlış anlama ama ssk gibi sosyal yapılanmalar zaten hep zararda olmak zorunda eğer ki zararda değilse normal değildir.
  7. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Midas'a yatırmak haram mıdır

ZENGİN OLMAK İÇİN 3 ŞEYİ BAŞARMAN GEREKİYOR 1. PARA KAZANMAK 2. PARAYI ELİNDE TUTUP AKILLICA HARCAYARAK BİRİKTİRMEK 3. PARAYI KATLAMAK YATIRIM YAPMAK BUNLARA UYMAYAN ZENGİN OLAMAZ bir kitapta okumuştum
  8. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Bugün asgari ücret açıklanıyor !

Aynen öyle reis enflasyon denen illet azalmali ilk baş çözüm bu
  9. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Reis valla iyiki İstanbul Ankara gibi büyük şehirde görev yapmıyorum ama yinede 3 kişi kalıyoruz 2+1 de sözde daha evlenecez para biriktirecez valla halimiz iyi değil bu gidişle ne yapacak bilmiyom bizde ek mesai de yok bir sınav zamanları var o da torpillileri alıyorlar. Asgari ücret ile...
  10. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Aynen bu olacak knk
  11. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Reis en düşük memur maaşina git gide yaklaşiyor artık 8860 alıyorum lise mezunu bekar memur olarak
Top Bottom