𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
hoşgeldin 10 tl ekmek
Reis en düşük memur maaşina git gide yaklaşiyor artık 8860 alıyorum lise mezunu bekar memur olarak7500 lira geçmez bence. Çünkü daha memur zamları var. En düşük memur maaşına yaklaştırmazlar. Yine aradaki fark sabit kalır.
Aynen bu olacak knk
yapılmasına gerek yok ki adamlar beklentiyi fiyatladı merak etme adam yukarki yorumlarda diyor ki 59,90 olan yumurta 74,90 olmuş. bu da benim dediğimi doğruluyor.Umarım çok artmaz. Asgari ücreti arttırmak zam yapmak için fırsat kovalayan satıcılara bahane olur
Asgari ücreti arttırmak bi halta yaramaz aksine refah seviyesini düşürür bu ekonomik krizdeyapılmasına gerek yok ki adamlar beklentiyi fiyatladı merak etme adam yukarki yorumlarda diyor ki 59,90 olan yumurta 74,90 olmuş. bu da benim dediğimi doğruluyor.
seçime kadar niye göz boyasın ki . İhtiyaçları yok bence insanların gözleri kör olmuş artık.Seçime kadar göz boyamak için beklenenden daha yüksek olacak bence bi 8.5k sı olabilir
baba biliyorum yemin ediyorum bu ülkenin memuru çok sefil halde bekar bir memur istanbulda kirada bile oturamıyor tek başına. Evlenemiyorda bende aynı senin gibiyim bizde tazminat olmasa bende o parayı alcam . Allahtan emniyet tazminat veriyorda 10600 alıyorum. Çalıştığım ilçede kiralar 7 k dan başlıyor onlarda bodrum katı daireler. Ne olacak bilmiyorum. Benim yaptığım mesaiyi de kimse yapmıyor ama para yok. Ayın 20 gecesi ekstra bişey çıkmazsa 12 saat çalışıyorum.Reis en düşük memur maaşina git gide yaklaşiyor artık 8860 alıyorum lise mezunu bekar memur olarak
evet, iyi bir ekonomide ücretlerde böyle dalgalanmalar olmaz ve refah seviyesi yüksek toplumlarda alım gücü böylesine düşmez.Asgari ücreti arttırmak bi halta yaramaz aksine refah seviyesini düşürür bu ekonomik krizde
Reis valla iyiki İstanbul Ankara gibi büyük şehirde görev yapmıyorum ama yinede 3 kişi kalıyoruz 2+1 de sözde daha evlenecez para biriktirecez valla halimiz iyi değil bu gidişle ne yapacak bilmiyom bizde ek mesai de yok bir sınav zamanları var o da torpillileri alıyorlar. Asgari ücret ile aramizdaki fark daha önce uçurumdu ya2000 li yıllarda şu şartlar altında 10 k bile almıyoruz ama yinede şükür Rabbimeseçime kadar niye göz boyasın ki . İhtiyaçları yok bence insanların gözleri kör olmuş artık.
baba biliyorum yemin ediyorum bu ülkenin memuru çok sefil halde bekar bir memur istanbulda kirada bile oturamıyor tek başına. Evlenemiyorda bende aynı senin gibiyim bizde tazminat olmasa bende o parayı alcam . Allahtan emniyet tazminat veriyorda 10600 alıyorum. Çalıştığım ilçede kiralar 7 k dan başlıyor onlarda bodrum katı daireler. Ne olacak bilmiyorum. Benim yaptığım mesaiyi de kimse yapmıyor ama para yok. Ayın 20 gecesi ekstra bişey çıkmazsa 12 saat çalışıyorum.
enflasyon problemini çözemedikleri için insanların alım gücü birkaç ay da olsa artmış oluyor. enflasyon sabit olsa dediğin doğruNeden asgari ücretin artmasını istiyorsunuz? zam geldikçe fiyatlar uçuyor bunun bir çözüm olmadığını halen anlamadınız mı? Hadi ben de diyorum ki 100K oldun asgari ücret ne olacak? Bir laptopu 300K'ya alırsınız artık