Cermenbey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,119
- İsim
- Semih
Benim anlayacağımı sanmıyorsun demek, peki öyleyse sana bir şey sorayım? Asgari ücretle alakalı alınabilecek 3 ihtimalli bir aksiyon var. Zam yapmak, indirim yapmak ve sabit kılmak. Bu üç ihtimalle alakalı somut bir gerçeği kısa bir yazıda dile getirdim. Ama çok zeki ve çok harika ve çok çok çok gelişmiş bir form olan sen tuttun zaten herkesin bildiği bir ekonomik gerçeği kendin keşfetmiş gibi anlatmaya çalışıp üstüne bir de benim anlamayacağımı söyledin Kaldı ki benim yazımın eleştirisi sosyal medyanın zararları ile alakalıydı. buradan bakınca benim nezdimde acınacak insanlardan birisinAsgari ücret zammı bizimki gibi ülkeler için korkunç sonuçlar doğurur, yapılması gereken zam yapmak değil pazar fiyatını düşürüp elindeki paranın değerini de artırmaktır.
Şuan cebindeki 10 TL ile bu gün 2 ekmek alabiliyorsan yarın 1 ekmek alacaksın. Enflasyonun bu denli uçtuğu bir ülkede senin para dağıtman fiyatları iyice artıracaktır, senin anlayacağını sanmıyorum ama yine de yanıt vereyim dedim. Burada genç kardeşlerimiz de var.