Knk ilk önce bi 5 10bin yatır bi bak tadına 1 ay Tavsiyem sepet yap sepet derken enerji şirketi gida şirketi lojistik şirketlerini bir yap bir öğren o 5 bini bir ayda ne kadar olacak öğren ondan sonra yap yatırımını tabii ki bunlar ytdbenim de hiçbir bilgim yok ki ya napsam bilemedim
5 6lot dağıttı rekor kırıldı e bebek ilemax 10 15 adet lot alabilcek oda 500 TL falan yapar
Hocam bende ilk defa borsada e bebek için 10 lot talep etmiştim ama hala hesabımda duruyor para biz alamadık mı anlamadım şimdi.Knk ilk önce bi 5 10bin yatır bi bak tadına 1 ay Tavsiyem sepet yap sepet derken enerji şirketi gida şirketi lojistik şirketlerini bir yap bir öğren o 5 bini bir ayda ne kadar olacak öğren ondan sonra yap yatırımını tabii ki bunlar ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 6lot dağıttı rekor kırıldı e bebek ile
parayı cekmiş olmalıydı banka hesabında duruyorsa almamişısındır herhalde 6 lot dagıttı zaten pek getirisi olmazBilgin yoksa bu kadar büyük miktarlarla borsaya girme hocam.
Hocam bende ilk defa borsada e bebek için 10 lot talep etmiştim ama hala hesabımda duruyor para biz alamadık mı anlamadım şimdi.
Böyle gözüküyor hocam?parayı cekmiş olmalıydı banka hesabında duruyorsa almamişısındır herhalde 6 lot dagıttı zaten pek getirisi olmaz
yarın dağıtırlarBöyle gözüküyor hocam?