Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

1 Milyon TL ye arsamı almak bankayamı yatırmak

arsa alıp 8 katlı ev yapıp her birine 30 ar lira kira çakmak al sana 2 konut dairesi :cool:
  2. t1k3beratfatih

MİLLETVEKİLİ MAAŞINA 43.000 ₺ ZAM!

azmış iyi bari
  3. t1k3beratfatih

YATIRIM HAKKINDA YARDIM İSTİYORUM

büyük firmalara girmen mantıklı olur hele dolar üzerinde ngirıyorsan hiç bi şekilde zarara ugramazsın neden mi dolar desen her hafta her ay yükseliıyor 1 2cisi dolar ile alacagın hisseler kaybın olsa bile pek bi zarara ugramazsın max 10 dolar fln düşer baktın çok düşüyor tekrar yükseldiginde...
  4. t1k3beratfatih

Amazon deposunda çalışmak?

bende başvursam gireblirmiyim acaba ?
  5. t1k3beratfatih

Hisse senedi almak mantıklı mı sizce ?

denemekten zarar gelmez bence ama bana aklırsa bi düşuk olana yatırım yaparım bir de yüksek yanı 4k mı var 2si ona 2si ona ilerleyen zamanda kim bilir yüksek olan düşer düşük olan düşer bu ayni şey gibi
  6. t1k3beratfatih

Yatırımlarımı midasa geçirmeli miyim?

hocam uyg nasıl güvenilir mi ? indirdim ama kulanmadım daha
  7. t1k3beratfatih

Dolar sizce ne olur ?

düşer diyen kitleyen selamalr :)
  8. t1k3beratfatih

13.000TL Sistemim Değerinde Para var ve Bunu Nasıl Yatırım Yaparak Kullanabilirim?

eyw reis 1684863610 uzun vade olarak düşündüm çok teşekürler kral 3 ila 4 yılık bi süreç olarak planladım bunu
  9. t1k3beratfatih

13.000TL Sistemim Değerinde Para var ve Bunu Nasıl Yatırım Yaparak Kullanabilirim?

aslında bekletim şu şekilde dolar ya da altın alıp ileri seviyede yükselmesi ama sadece dolar altına yetinmek istemdigimden başka tavsiye almak istedim umarım, anlatabilmişmdir. 1684787047 ne diyim sana burda ahkam kesmiyorum ya hoşuma giden birşeyi açık sözlü olarak belirtim yanlış...
  10. t1k3beratfatih

15 diyince çok hoşuma gidiıyo genç hiisedıyorum sagol aga 1684785995 KŞFSDHBKLJFSDHBAKFHLKJH
  11. t1k3beratfatih

evet kimin kazancagini bilıyoruz şimdi bana öneri yapın pc almkatan vazgeçtim zam gelicek bilıyorum alamıycam ama yatırım yapmak istıyorum cebimde 13k rtx3060 sistemli kadar para var bunu nasıl yatırım yaparak kulanabilirim bitcoin borsa felan
Top Bottom