Neler Yeni

Yatırımlarımı midasa geçirmeli miyim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
arkadaşlar bazı şirketlerden hisseler aldım ve birazda dolarım var ve bunların hepsi banka hesabımda duruyor ancak bankada tutmak istemiyorum sizce midasa geçirmem mantıklı olur mu?

121709

80+ Silver
Geçirmen daha iyi olur YTD

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
hocam uyg nasıl güvenilir mi ?
indirdim ama kulanmadım daha

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
hocam uyg nasıl güvenilir mi ?
indirdim ama kulanmadım daha
şahsen benim güvendiğim bi platform hocam çok araştırmasını yapmadım arkaları sağlam mı bilmiyorum ancak bi sorunu olsa görürdük gibi

hem arayüzü flnda güzel teknik destikte kaliteli, ayrıca bende yeniyim midasta ondan çok deneyimleyemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ulan dolarları attım, şimdiden daha fazla param oldu ulan iş bankası

Berkarda

80+ Silver
şahsen benim güvendiğim bi platform hocam çok araştırmasını yapmadım arkaları sağlam mı bilmiyorum ancak bi sorunu olsa görürdük gibi

hem arayüzü flnda güzel teknik destikte kaliteli, ayrıca bende yeniyim midasta ondan çok deneyimleyemedim

ulan dolarları attım, şimdiden daha fazla param oldu ulan iş bankası
hocam ne kadar ettiniz benimde dolarlar var yatırayımmı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Berk
arkadaşlar bazı şirketlerden hisseler aldım ve birazda dolarım var ve bunların hepsi banka hesabımda duruyor ancak bankada tutmak istemiyorum sizce midasa geçirmem mantıklı olur mu?
Bilgim yok ama bankada durmaları daha güvenli değil mi? Bankalar da bir nevi şirket ama devlet ve merkez bankasıyla ortak çalışıyorlar diye biliyorum. E-yatırımcı uygulamasından sahip olduğun kağıtlara blokaj koydur banka açığa alış satış yapamasın yeter bence.

Ama döviz/altın için aynı tavsyey veremeyeceğim, altın hesabım vardı altın 400₺ iken biriktiriyordum o zamanlar makas aralığı 3₺ falandı ama şimdi makas aralığını 130-80 gününe göre farklı uyguluyor, bu böyle olamaz, olmamalı hem paramı yatırmışım fon olarak altın almışım içeride benim paramı kullanıyo ama ben bozdurduğum zaman gram başına 100₺ makas açıyor neyse gece gece sinirlendim gene

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
Bilgim yok ama bankada durmaları daha güvenli değil mi? Bankalar da bir nevi şirket ama devlet ve merkez bankasıyla ortak çalışıyorlar diye biliyorum. E-yatırımcı uygulamasından sahip olduğun kağıtlara blokaj koydur banka açığa alış satış yapamasın yeter bence.

Ama döviz/altın için aynı tavsyey veremeyeceğim, altın hesabım vardı altın 400₺ iken biriktiriyordum o zamanlar makas aralığı 3₺ falandı ama şimdi makas aralığını 130-80 gününe göre farklı uyguluyor, bu böyle olamaz, olmamalı hem paramı yatırmışım fon olarak altın almışım içeride benim paramı kullanıyo ama ben bozdurduğum zaman gram başına 100₺ makas açıyor neyse gece gece sinirlendim gene
hocam dediğiniz gibi bankada daha mı iyi olur bilmiyorumda ilerde param olunca büyük şirketlere yatırım yapacağım nvidia apple qualcomm vs. bildiğim kadarı ile bu şirketlerde iş bankasında yok o yüzden genel borsa takibini midastan yapmam daha kolay olur

bende de altın var ama altınları nereye geçirsem bilemedim bankada min 100 tl makas var şaka gibi

hocam ne kadar ettiniz benimde dolarlar var yatırayımmı
çok değil ya 2380 gibi bi şeydi bankada midasta 2400 küsür oldu

Top Bottom