Nerede yaşıyorsun?Turknet'e gelen son zamdan sonra değişiklik yapma kararı aldım bazı arkadaşlar comnet i önerdi ve altayapım da uygun gördüğüm kadarıyla,
Turknetteki fiyatla comnetten 500mbps alabiliyorum. Sizce geçmeli miyim
Alıntıyı görüntüle
İstanbulNerede yaşıyorsun?
Önereceğiniz başka bir firma var mı peki. Hiçbir İSS bu 3 büyük kadar olamayacak tabi ama bu fiyatlardan sonra biraz mecbur kaldık yoksa turkneti değişmek istemezdim 2014 den beri kullanıyorum ciddi bir sorun yaşamadım hiçComnetin müşteri ilişkileri çok iyi değil bş sprun yaşadığın zaman çok yardımcı olmuyolar hizmet olarakta türknetten bi tık daha kötüdür fiyatına göre işte ara ara droplar yaşarsın bence riskli farklı firmalara yönelmeni öneririm
netbone gigaspeed bakabilirsin.İstanbul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önereceğiniz başka bir firma var mı peki. Hiçbir İSS bu 3 büyük kadar olamayacak tabi ama bu fiyatlardan sonra biraz mecbur kaldık yoksa turkneti değişmek istemezdim 2014 den beri kullanıyorum ciddi bir sorun yaşamadım hiç
Netbone denemiştim hocam iyiydi pop noktası Marmarada şuan merakımdan başka firmaya geçtim.hocam ilk defa sizden duyuyorum bu firmaları, denediniz mi hiç
Hocam zaten fiberde çoğu issde sorun yaşamazsın ama Marmara bölgesindeysen netbone gigaspeed bakabilirsin.hocam ilk defa sizden duyuyorum bu firmaları, denediniz mi hiç
Hocam 500mbps şuan Superonline'da 440TL ye geliyor altyapiniz varsa. TV+ gibi ekstralarinda isterseniz 470tl yapıyor. Arayıp sorunca internetten daha iyi fiyat veriyorlar. Ben o şekilde yaparak TV+ la 12ay sözleşmeli aldım. Pazartesiye de randevu verdiler kurulacak.Turknet'e gelen son zamdan sonra değişiklik yapma kararı aldım bazı arkadaşlar comnet i önerdi ve altayapım da uygun gördüğüm kadarıyla,
Turknetteki fiyatla comnetten 500mbps alabiliyorum. Sizce geçmeli miyim
Alıntıyı görüntüle