Neler Yeni

Comnet'e geçmeli miyim sizce

tayurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Tayurak
Turknet'e gelen son zamdan sonra değişiklik yapma kararı aldım bazı arkadaşlar comnet i önerdi ve altayapım da uygun gördüğüm kadarıyla,
Turknetteki fiyatla comnetten 500mbps alabiliyorum. Sizce geçmeli miyim

1720203182516.png

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Comnetin müşteri ilişkileri çok iyi değil bş sprun yaşadığın zaman çok yardımcı olmuyolar hizmet olarakta türknetten bi tık daha kötüdür fiyatına göre işte ara ara droplar yaşarsın bence riskli farklı firmalara yönelmeni öneririm

tayurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Tayurak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnetin müşteri ilişkileri çok iyi değil bş sprun yaşadığın zaman çok yardımcı olmuyolar hizmet olarakta türknetten bi tık daha kötüdür fiyatına göre işte ara ara droplar yaşarsın bence riskli farklı firmalara yönelmeni öneririm
Önereceğiniz başka bir firma var mı peki. Hiçbir İSS bu 3 büyük kadar olamayacak tabi ama bu fiyatlardan sonra biraz mecbur kaldık yoksa turkneti değişmek istemezdim 2014 den beri kullanıyorum ciddi bir sorun yaşamadım hiç

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
İstanbul

Önereceğiniz başka bir firma var mı peki. Hiçbir İSS bu 3 büyük kadar olamayacak tabi ama bu fiyatlardan sonra biraz mecbur kaldık yoksa turkneti değişmek istemezdim 2014 den beri kullanıyorum ciddi bir sorun yaşamadım hiç
netbone gigaspeed bakabilirsin.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre siyah
ben kullanıyorum bir sıkıntı yok

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
hocam ilk defa sizden duyuyorum bu firmaları, denediniz mi hiç
Netbone denemiştim hocam iyiydi pop noktası Marmarada şuan merakımdan başka firmaya geçtim.

hocam ilk defa sizden duyuyorum bu firmaları, denediniz mi hiç
Hocam zaten fiberde çoğu issde sorun yaşamazsın ama Marmara bölgesindeysen netbone gigaspeed bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir
Turknet'e gelen son zamdan sonra değişiklik yapma kararı aldım bazı arkadaşlar comnet i önerdi ve altayapım da uygun gördüğüm kadarıyla,
Turknetteki fiyatla comnetten 500mbps alabiliyorum. Sizce geçmeli miyim

Alıntıyı görüntüle
Hocam 500mbps şuan Superonline'da 440TL ye geliyor altyapiniz varsa. TV+ gibi ekstralarinda isterseniz 470tl yapıyor. Arayıp sorunca internetten daha iyi fiyat veriyorlar. Ben o şekilde yaparak TV+ la 12ay sözleşmeli aldım. Pazartesiye de randevu verdiler kurulacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,597
Üyeler
169,884
Son üye
Muhammed 34
Top Bottom