Arama sonuçları: *

1. A

2+ litre Cam Suluk Önerisi

Hocam hem cam olacak hemde 2L olucak. Kısaca yanımda 5kg ağırlığında matara ile dolaşmak istiyorum diyosun. Çelik termoslara bak bence
  2. A

Metro market ucuz bir yer mi

Arkadaşlarımdan duydum ucuz diye, özellikle dondurulmuş hazır şeyler almak istiyorum öğrenci evinde çok iyi oluyor. İnternette fiyat listesi gibi bişey bulamadım fiyatları nasıl
  3. A

Uygun fiyatlı düşük kalorili dışardan ne yenir

Dışardan yemek söylücem ama ekmek arası bişey söylemek istemiyorum. Uygun fiyatlı doyurucu ne yenebilir
  4. A

Şarap ve İçkiden Anlayan beyfendiler bu konuya bakabilirler mi ?

Ya üstündeki etiketten belli dandik olduğu 30k etmez, 60 yıllıkta olsa kaliteli olanların markası logosu amblemi falan olur. Şey gibi elinde Toros var 100 yıllıkta olsa değeri ne kadar artar 100 yıllık bir Mercedes değeri beklememek lazım.
  5. A

Yeni Algida Dondurmalar!

Şuana kadar yediğim en iyi disc serisi cheesecake di neden üretimden kaldırdırdılar bilmiyorum. Eskiden disc karamelin içindeki karamelden bıkardın onu da çok azalttılar. Benim favorim Magnum beyaz
  6. A

En iyi filtre kahve demleme yöntemi

Timemore C3, Hario V60 02, Cafec abaca, termometre, hasas tartı. Bu beşliyle çok iyi şeyler yaparsın
  7. A

Güzel çelik tava önerisi

Merhaba öğrenciyim ama tavuk yapmayı çok seviyorum özellikle tavuk göğsünü sosla karine edip veya sade tavada güzelce pişirmeyi arada da klasik sote. Yemeklerime daha güzel yapmak için döküm Tava almak istiyorduk ama biraz araştırınca dökümün daha çok kırmızı et için daha iyi olduğunu çelik...
  8. A

V60 Ekipman Önerecek var mı

Hocam servera gerek yok, dripper olarak hario V60 02 plastik dripper öneririm. Tartı ve sürahi daha uygun fiyatlı tercih edilip. Artan parayla timemore C3 gibi bir öğütücü almak kahvenizinn tadını en iyi etkileyecek seçenek olacaktır. Öğütücünüz kötü
  9. A

Espresso kahve önerisi ?

Espresso makineniz var mı, yoksa filtre kahve Makinesi veya otomatik kahve makinası (Philips gibi) bir makinede mi yapıcaksınız. Eğer otomatik makinaysa 3. Nesil kavuruculardan taze kahve almanızı öneririm market kahveleri berbat. Kahve forumları var oraya bakabilirisiniz.
  10. A

Lokantada Türk kahvesi satışını nasıl yapabilirim?

Kahve neden 15 lira. Kahvenin toptan alınacağını düşünürsek maliyeti 5, 6 lira olucaktır. Neden millet size 15 lira versin dükkanın konumu mu iyi yoksa kahvenizin çekirdeği özel taze öğütülmüş mü, veya görece lüks bir mekan mı? Bu soruların birini cevabı evetse o fiyata satmak mantıklı. Ayrıca...
Top Bottom