Neler Yeni

V60 Ekipman Önerecek var mı

ChristianSerratos

80+ Silver

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Baslangıç icin Ziyade ekipmanlar.

Ekipman acısından kahhve.com u önerebilirim, birkaç kere Kahve almıstım bu siteden mennunum, aynı zamanda bir iki alımda fena olmayan indirimler uygulanıyor aynı zamanda ikili alımlarda indirim de yapıyorlar. (Kahve + Ekipman gibi0

ChristianSerratos

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baslangıç icin Ziyade ekipmanlar.

Ekipman acısından kahhve.com u önerebilirim, birkaç kere Kahve almıstım bu siteden mennunum, aynı zamanda bir iki alımda fena olmayan indirimler uygulanıyor aynı zamanda ikili alımlarda indirim de yapıyorlar. (Kahve + Ekipman gibi0
ekipmanlar iyise alayım varsa öneriniz onlarada bakabilirim

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Hocam degirmen linkini atabilir misiniz. Link calismiyor da ben de degirmen almayi dusunuyordum da bulamadim internetten.

Son düzenleme:

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam degirmen linkini atabilir misiniz. Link calismiyor da ben de degirmen almayi dusunuyordum da bulamadim internetten.
ben alalı 2 yıl yoldu şuan daha güncel değirmenler olabilir siz hangi demleme yönetimi için değirmen arıyorsunuz

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Hocam servera gerek yok, dripper olarak hario V60 02 plastik dripper öneririm. Tartı ve sürahi daha uygun fiyatlı tercih edilip. Artan parayla timemore C3 gibi bir öğütücü almak kahvenizinn tadını en iyi etkileyecek seçenek olacaktır. Öğütücünüz kötü

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam moka pot ya da chemex icin ariyordum ben
bütceniz nedir ona göre bakayım seramik olmayan biraz pahalıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam servera gerek yok, dripper olarak hario V60 02 plastik dripper öneririm. Tartı ve sürahi daha uygun fiyatlı tercih edilip. Artan parayla timemore C3 gibi bir öğütücü almak kahvenizinn tadını en iyi etkileyecek seçenek olacaktır. Öğütücünüz kötü
Teşekkürler dripper olarak dediğinizi aldım öğütücü olarak C3 esp aldım

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Timemore C2 almıştım 2 yıl olacak, hala kullanıyorum memnunum. Malzeme kalitesi olsun öğütme kalitesi olsun başarılı bir ürün.

ChristianSerratos

80+ Silver
Timemore C2 almıştım 2 yıl olacak, hala kullanıyorum memnunum. Malzeme kalitesi olsun öğütme kalitesi olsun başarılı bir ürün.
Yükseltmeyi düşünüyorsanız C3 ve üst modelleri aliexpres ucuza alabilirsiniz

Top Bottom