Arama sonuçları: *

1. ArdaM

9 Günde 3 Kilo Vermem Gerekiyor.

Asıl muhabbet para değil, kaybetsem vermem zaten orası biraz geyiği ama yine de evde her ağzıma bi şey attığımda dalga geçiyorlar peder gitmiş tatlı almış bana odama kadar servis ediyor, ben de ilk birkaç gün racon kesmek için yedim hepsini. Şimdi beceremezsem fena dalga geçer yani 1675119756...
  2. ArdaM

Sağ olun hocam. Menü olarak birebir uygulayamam ama genel olarak yemekten mümkün olduğunca uzak durup maksimum 2 öğüne düşürmenin de faydalı olacağını düşünüyorum. Ha, spora da gidiyorum bu arada haftada 3 akşam, pek kardiyo yapmıyorum ama o da yardımcı olabilir. Kardiyo da yapabilirim gerekirse
  3. ArdaM

İyi akşamlar, geçtiğimiz salı günü anne babamla bir iddiaya girdik ve 2 haftada 4 kilo verirsem onlar bana 2000 lira verecek, veremezsem 1000 lira ben onlara vereceğim. Başta kolay bir hedef gibi gözükmüştü ama tatil dolayısıyla 3 gün arkadaşın evinde kalınca haliyle iyi yiyip içtik. Önceki...
  4. ArdaM

Bir anda alkollü içecekleri içememeye başlamak

Evet, benim. 18 yaşıma gireceğim, sağlıklı bir insanım, kendime dikkat ederim, aşırıya kaçmam. Zaten çok sıklıkla da içmiyorum, dediğim gibi ayda 1-2 defa. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  5. ArdaM

Hocam bir aydır alkol almadım zaten, normalde de maksimum 2-3 haftada bir alırım
  6. ArdaM

Neredeyse bir aydır hiçbir şey içmemiştim, okulum 3 hafta erken açıldığı için. O kadar sık da içmem, ayda 1-2 defa maksimum
  7. ArdaM

Günaydınlar, size bir süredir bana ve arkadaşıma sorun çıkaran bir şeyi danışmak istiyorum. Zaman zaman alkol alan bir grubuz ve her seferinde sorunsuz içkimizi içer, güzel bir akşam geçirir ve dağılırdık. Çoğunlukla yüksek alkollü viski, votka, tekila gibi içecekler içeriz ve bir hazımsızlık...
  8. ArdaM

Viski İçmeye Değer Mi?

Teşekkür ederim. Öyle yapmak daha mantıklı olabilir, biz arkadaşın yazlığındaydık sarhoş olmaya gitmiştik zaten. Çok pişman oldum ama bu sefer, güzel anıları olsa da sonrasında yaşanan rezil his çekilmez 😁
  9. ArdaM

Viski İçmeye Değer Mi?

Dün geceye kadar evet derdim. Dün aldık 4 arkadaş 100+50 Ballantines yanında soda Red Bull vs. İlk başta çok güzeldi, arkadaş zıplayarak yatağı çatırt diye kırdı, bir de sehpamız kırıldı. Snaplere bakıyordum sonra kafamı bi çevirdim arkadaşım kusmuş. Sonra 1 saat geçti yattık. Kafamı bir daha...
  10. ArdaM

Volim'e zam geldi, 50 TL oldu!

Ne anlamı kaldı abi
  11. ArdaM

Bim/101 den alınacak maks 10 TL'lik yiyecek

Bim bilmem de A101 çiğköftesi rezalet
  12. ArdaM

Burger King'ten menü önerir misiniz?

İkisi de güzel ama gamer kova tercih ederim çok rahat doyarsın
  13. ArdaM

Fakirkender : BİM ETİ İSKENDERİ

https://lingojam.com/CursedText
  14. ArdaM

Fakirkender : BİM ETİ İSKENDERİ

b̷͎̓͒e̶̢̨̞̼̪͚̭̹̣͚̞̜̠͈̎̊̏̐̒̈́̽̈́̈́̅̈́̽͘̚͝ͅs̸̢̩̹̈́̄̆̂̏̈̽͆̋̽͂̔͛͠ì̶̹̯̳̳̪͇̫͔̖̳̮̞̻̀̋͠ņ̷̹̗̟̦̹̰͓͔̠̖̰̤͆̔̔̓̈́̈̎̂̓͘...
  15. ArdaM

BİM Lezita Tavuk Kutu

25 TL falandı, kanat ve toplar güzel değil ama fileto çok iyi. BİM'de yok ama sadece fileto olan versiyonu var yine aynı fiyat. Başka marketlerde veya Lezita mağazalarında bulabilirsin.
  16. ArdaM

Alkolsüz Asitli/Asitsiz İçki Önerisi

Nescafe Xpress Vanilya Red Bull Şeftalili Red Bull Lipton Ice Tea Şeftali Daha uygun fiyatlı olarak da Freşa Premium Çilek favorilerimdir.
  17. ArdaM

Şuan olsada yesek dediğin yemek veya tatlı

Soslu tavuk dürüm Sossuz et dürüm Çiğköfte Yoğurt sosuyla acılı Doritos Profiterol KFC
  18. ArdaM

Şuan Ne Yiyorsunuz-İçiyorsunuz?

Akşam için çiğköfte aldım ama şimdi yiyeceğim :cool:
Top Bottom