Neler Yeni

Viski İçmeye Değer Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ahmet burak açar
Arkadaşlar şu yaşıma kadar bir kere bile içki içmedim ve bira gibi şeylerden hoşlanacağımı sanmıyorum.
Çok fazla viski içmek istiyorum nedense.
Nerden alabilirim? Nasıl alabilirim? Fiyatları ne?
Ve en önemlisi içmeye değer mi?
viski en sertlerinden haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

viski en sertlerinden haberin olsun
tadı senin için önemliyse cin + lime shiwepss dene
illa viskiyse
jd ballı + limon soda olabilir
jd chivas + kola olabilir

KlausM

80+ Silver
Biranın tadı çok kötü küflenmiş peynir gibi 🤮

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
İkisinin tadıda rezalet içme bence.

en iyisi viski ve şaraptır
Şarapta aklımda ama şu an viskiye odaklıyım. İlerde şarap deneyimim olmasını da isterim.

KlausM

80+ Silver
Şarapta aklımda ama şu an viskiye odaklıyım. İlerde şarap deneyimim olmasını da isterim.
1659702270688.png

fiyatları böyle

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee

KlausM

80+ Silver
Chivas dan daha uyguna olan yok mudur? Ve ya 35'lik alsam ne kadar götürür beni?

bu sitede bütün viski fiyatları yazıyor en düşük olanı 200 tl galiba.

35'lik az olduğundan fazla gitmez

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee

bu sitede bütün viski fiyatları yazıyor en düşük olanı 200 TL galiba.

35'lik az olduğundan fazla gitmez
O zaman 70'lik alıp uzun götürücem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Bı kere içtim onuda bı tanıdık kendisi yapmıştı bence içilmez , Chivas ile tadı aynı mı orasını bilmem

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Dün geceye kadar evet derdim. Dün aldık 4 arkadaş 100+50 Ballantines yanında soda Red Bull vs. İlk başta çok güzeldi, arkadaş zıplayarak yatağı çatırt diye kırdı, bir de sehpamız kırıldı. Snaplere bakıyordum sonra kafamı bi çevirdim arkadaşım kusmuş. Sonra 1 saat geçti yattık. Kafamı bir daha çevirdim arkadaşım yine kusuyor. Ondan midem bulandı koştum banyoya. Kusa kusa boğuluyordum yemin ederim öldüm sandım. Arkadaş sırtıma vura vura rahatlatmaya çalıştı, en son Heimlich manevrası falan yaptı. Kusmam geçince uyudum. 300ml kadar arttı yani kişi başı 300-350ml içmişiz. Sabah uyandım, bomba gibiyim. Arkadaşlarla evi, kusulan yerleri temizledik. Haydi havuza dedik, yüzmeye başladık ve hemen sonra kusan diğer arkadaşımın ve benim midemiz acayip ağrımaya başladı. Arkadaşıma çok bir şey olmadı ama benimki geçmedi. Başım zonkluyor, midem bulanıyor, kusacak gibi oluyorum, uyku basıyor. Ve düzelmedi de. O hangover ile 1.5 saat otobüs bekledik. 2 tane geçti ama ikisi de durmadı, en son otostop çektik ve şu an arkadaşımla dönercideyim. Dün akşam bu saatlerden beri fıstık dışında tek lokma bir şey yemedim ve şu an dönerden sonra anca daha iyi olabildim. Anlayamadım neden böyle oldu ya, daha önce 35'lik tekila + extra shot içmiştim, yine 35'lik Chivas da içmiştim ama ne böyle kafası oldu, ne böyle hasta etti. Tada gelirsek Chivas'tan farkı yok, boşuna o kadar fiyat farkı vermeye gerek yok. Önerir miyim, bilmiyorum. Bu akşamdan sonra bir dahaki yıla kadar tövbe etmeyi düşünüyorum. YKS'den sonra bakarız 💀

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Dün geceye kadar evet derdim. Dün aldık 4 arkadaş 100+50 Ballantines yanında soda Red Bull vs. İlk başta çok güzeldi, arkadaş zıplayarak yatağı çatırt diye kırdı, bir de sehpamız kırıldı. Snaplere bakıyordum sonra kafamı bi çevirdim arkadaşım kusmuş. Sonra 1 saat geçti yattık. Kafamı bir daha çevirdim arkadaşım yine kusuyor. Ondan midem bulandı koştum banyoya. Kusa kusa boğuluyordum yemin ederim öldüm sandım. Arkadaş sırtıma vura vura rahatlatmaya çalıştı, en son Heimlich manevrası falan yaptı. Kusmam geçince uyudum. 300ml kadar arttı yani kişi başı 300-350ml içmişiz. Sabah uyandım, bomba gibiyim. Arkadaşlarla evi, kusulan yerleri temizledik. Haydi havuza dedik, yüzmeye başladık ve hemen sonra kusan diğer arkadaşımın ve benim midemiz acayip ağrımaya başladı. Arkadaşıma çok bir şey olmadı ama benimki geçmedi. Başım zonkluyor, midem bulanıyor, kusacak gibi oluyorum, uyku basıyor. Ve düzelmedi de. O hangover ile 1.5 saat otobüs bekledik. 2 tane geçti ama ikisi de durmadı, en son otostop çektik ve şu an arkadaşımla dönercideyim. Dün akşam bu saatlerden beri fıstık dışında tek lokma bir şey yemedim ve şu an dönerden sonra anca daha iyi olabildim. Anlayamadım neden böyle oldu ya, daha önce 35'lik tekila + extra shot içmiştim, yine 35'lik Chivas da içmiştim ama ne böyle kafası oldu, ne böyle hasta etti. Tada gelirsek Chivas'tan farkı yok, boşuna o kadar fiyat farkı vermeye gerek yok. Önerir miyim, bilmiyorum. Bu akşamdan sonra bir dahaki yıla kadar tövbe etmeyi düşünüyorum. YKS'den sonra bakarız 💀
Sonuna kadar okdum ve en azından anı olmuş sizin için. Umarım daha iyi olmuşssunuzdur. Ayrıca ben öyle kafa yapsın diye içmicem. Yudum yudum güne yayarak ve seyrek bir şekilde içicem.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Sonuna kadar okdum ve en azından anı olmuş sizin için. Umarım daha iyi olmuşssunuzdur. Ayrıca ben öyle kafa yapsın diye içmicem. Yudum yudum güne yayarak ve seyrek bir şekilde içicem.
Teşekkür ederim. Öyle yapmak daha mantıklı olabilir, biz arkadaşın yazlığındaydık sarhoş olmaya gitmiştik zaten. Çok pişman oldum ama bu sefer, güzel anıları olsa da sonrasında yaşanan rezil his çekilmez 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,801
Üyeler
161,347
Son üye
SamereL
Top Bottom