Neler Yeni

9 Günde 3 Kilo Vermem Gerekiyor.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
İyi akşamlar, geçtiğimiz salı günü anne babamla bir iddiaya girdik ve 2 haftada 4 kilo verirsem onlar bana 2000 lira verecek, veremezsem 1000 lira ben onlara vereceğim. Başta kolay bir hedef gibi gözükmüştü ama tatil dolayısıyla 3 gün arkadaşın evinde kalınca haliyle iyi yiyip içtik. Önceki günler verdiğimi geri aldım, belki toplam 1 kilo verdim, belki hiç. Önümüzdeki 9 günde en az 3 kilo daha vermem gerekiyor çünkü 1000 liram yok 🥶
Yağdan vermek şart değil ödem atsam bile yeterli, detoks suyu olur diyet olur tavsiyeniz varsa sevinirim. Gerekirse sadece kahvaltı yapar ve geceye kadar hiçbir şey yemem, gerekirse oruç tutarım; babama çok iddialı konuşmuştum çünkü.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
İyi akşamlar, geçtiğimiz salı günü anne babamla bir iddiaya girdik ve 2 haftada 4 kilo verirsem onlar bana 2000 lira verecek, veremezsem 1000 lira ben onlara vereceğim. Başta kolay bir hedef gibi gözükmüştü ama tatil dolayısıyla 3 gün arkadaşın evinde kalınca haliyle iyi yiyip içtik. Önceki günler verdiğimi geri aldım, belki toplam 1 kilo verdim, belki hiç. Önümüzdeki 9 günde en az 3 kilo daha vermem gerekiyor çünkü 1000 liram yok 🥶
Yağdan vermek şart değil ödem atsam bile yeterli, detoks suyu olur diyet olur tavsiyeniz varsa sevinirim. Gerekirse sadece kahvaltı yapar ve geceye kadar hiçbir şey yemem, gerekirse oruç tutarım; babama çok iddialı konuşmuştum çünkü.
Tartının ayarlarıyla oyna.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam aşırı zor ama yaptığım bir diyeti yazacağım, genel olarak katı bulundurmuyor ve bu sayede kolayca verebiliyorsunuz:
Kahvaltıda sadece 1 tane suda yumurta (kaynamış değil, yağda kızarttığın gibi suda)
Öğlen yemeğine tavuk suyu çorbası (250ml)
Akşama ise cacık veya ayran (250ml)
Bunlarla beraber günde 2km yürüyün, o kadar kiloyu çok da rahat vereceksiniz, ayrıca yazıklarım protein ihtiyacınızı da karşılayacaktır, deli gibi zorlanabilirsiniz ama sonucunu alacaksınız.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aşırı zor ama yaptığım bir diyeti yazacağım, genel olarak katı bulundurmuyor ve bu sayede kolayca verebiliyorsunuz:
Kahvaltıda sadece 1 tane suda yumurta (kaynamış değil, yağda kızarttığın gibi suda)
Öğlen yemeğine tavuk suyu çorbası (250ml)
Akşama ise cacık veya ayran (250ml)
Bunlarla beraber günde 2km yürüyün, o kadar kiloyu çok da rahat vereceksiniz, ayrıca yazıklarım protein ihtiyacınızı da karşılayacaktır, deli gibi zorlanabilirsiniz ama sonucunu alacaksınız.
Sağ olun hocam. Menü olarak birebir uygulayamam ama genel olarak yemekten mümkün olduğunca uzak durup maksimum 2 öğüne düşürmenin de faydalı olacağını düşünüyorum. Ha, spora da gidiyorum bu arada haftada 3 akşam, pek kardiyo yapmıyorum ama o da yardımcı olabilir. Kardiyo da yapabilirim gerekirse

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ailen paran yok diye evden kovacak değil. Paranın olup olmadığınıda tahmin edebilirler veya anlayış gösterirler.
Sağlıklı şekilde vermedikten sonra bir anlamı yok. Aşırı aç kalmak veya vitaminsiz beslenmek zararlı.
Çok yağlı ve kalorili olmayacak şekilde düzgün bir beslenmenin yanında önce yürüyüş sonra koşu yaparak bol ter atmalısın. Vücudun en büyük kas grubu bacaklarda olduğu için asıl kaloriyi bu şekilde harcarsın. Tabii bacaklara çok yüklenip zarar vermektense yorulunca üst vücudu çalıştıracak egzersizlere yönel.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Yemeği komple kesme ama azalta bileceğin kadar azalt. Yürüyüş, koşu, bisiklet gibi sporları yapabilirsin. Ben sadece bisiklet sürüp, beslenmeyi aynı bırakıp 2 günde e 1.5, 5 günde 3.5, bir haftanın sonunda 4 kilo civarı vermiştim. 2 günde geri aldım ama o da başka bir videonun konusu 😁

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı elma sirkesini bir bardağa dökün üstüne su doldurun 1 bardağın yarısı kadar sonra dikleyip kardiyoya çıkın porsiyonları küçült işine yarayabilir.

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Benim babamın arkadaşı var 2 sene falan olucak heralde 1 ayda 20 kilo vermiş pankreasini mi ne kaybetmiş Allah korusun sen hizli kilo verme

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Sağ olun hocam. Menü olarak birebir uygulayamam ama genel olarak yemekten mümkün olduğunca uzak durup maksimum 2 öğüne düşürmenin de faydalı olacağını düşünüyorum. Ha, spora da gidiyorum bu arada haftada 3 akşam, pek kardiyo yapmıyorum ama o da yardımcı olabilir. Kardiyo da yapabilirim gerekirse
Hocam ben bunu yaparken sadece yürüdüm, zorlarsanız yediğini besin azlığından bayılabilirsiniz bile, menüde tavuk suyu yerine karbonhidratsız çorbaları tercih edebilirsiniz, mercimek gibi

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Ailen paran yok diye evden kovacak değil. Paranın olup olmadığınıda tahmin edebilirler veya anlayış gösterirler.
Sağlıklı şekilde vermedikten sonra bir anlamı yok. Aşırı aç kalmak veya vitaminsiz beslenmek zararlı.
Çok yağlı ve kalorili olmayacak şekilde düzgün bir beslenmenin yanında önce yürüyüş sonra koşu yaparak bol ter atmalısın. Vücudun en büyük kas grubu bacaklarda olduğu için asıl kaloriyi bu şekilde harcarsın. Tabii bacaklara çok yüklenip zarar vermektense yorulunca üst vücudu çalıştıracak egzersizlere yönel.
Asıl muhabbet para değil, kaybetsem vermem zaten orası biraz geyiği ama yine de evde her ağzıma bi şey attığımda dalga geçiyorlar peder gitmiş tatlı almış bana odama kadar servis ediyor, ben de ilk birkaç gün racon kesmek için yedim hepsini. Şimdi beceremezsem fena dalga geçer yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bunu yaparken sadece yürüdüm, zorlarsanız yediğini besin azlığından bayılabilirsiniz bile, menüde tavuk suyu yerine karbonhidratsız çorbaları tercih edebilirsiniz, mercimek gibi
Yok ya, o kadar az yiyecek değilim. Karnım guruldamayacak kadar işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim babamın arkadaşı var 2 sene falan olucak heralde 1 ayda 20 kilo vermiş pankreasini mi ne kaybetmiş Allah korusun sen hizli kilo verme
Geçmiş olsun kendisine. İddia için böyle diyorum zaten, 3 kilo o da. Normal bir diyetle adam gibi kilo vermeyi ondan sonra da yaparım.

3 aydır spora gidiyorum, göbeğim olduğu için gelişimi görüntü olarak en ufak göremiyorum, sadece kollar. O da biraz rahatsız ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,794
Üyeler
161,345
Son üye
burdurline
Top Bottom