Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Noodle çokmu zararlı

Çok tüketmek tabi ki zararlı olabilir. Besleyici besinler tüketmek daha iyi olur. Veya ikisi birlikte de olur. Örneğin yumurta ile noodle birlikte de yenildiğini gördüm.
  2. DonanımFikir

En sevmediğiniz aburcubur

Ülker Çikolatalı Gofret. Hem Eti'nin gofretine göre daha şekerli bence ve gofreti de kalın.
  3. DonanımFikir

Evde Dubai Çikolatası Yapacağım Ancak?

Yani miden içinse para vermene değmez gıda boyası. Çünkü devasa tat farkı hissetirmez diye düşünüyorum gıda boyası için. O parayı vermektense üstüne pasta süsü veya çikolata parçacıkları öneririm. Şart dediğin için söylüyorum . Değmez yani kendin yiyeceğin için gıda boyasına para vermeye.
  4. DonanımFikir

Paket cikolata önerisi

Ya diğer arkadaşların dediği gibi güzel çikolata veya baklava. Glikozu bol olmayan taze cevizli baklava vb. de olur. Çikolata olacaksa Şölen veya Bolçi markalı olanlar önerimdir. Ya da hocanın neleri sevdiğini hatırlıyorsan ona göre de bir hediye verebilirsin .
  5. DonanımFikir

Evde yemek yok makarna yapcam tarif verebilcek varmı acil açım

Noodle da yapabilirsin pratik olanlardan . Eğer normal makarna ise tencereye eklediğin su kaynadıktan sonra makarnaları boşalt ve o arada tuz ekle ayrıca pişmiş diye bir dene ara ara. Piştiyse süzgeç yardımıyla suyunu süz de afiyet olsun. Evde domates sosu veya salça varsa üstüne kat bir de...
  6. DonanımFikir

Waffle Sever Misiniz

Birkaç kere yedim. Gerçekten lezzetli bir şey. Üstüne çikolata ve bol bol meyve ile iyi olur bence.
  7. DonanımFikir

annemin yaptığı et kötü geliyor

Et çok yağlı olabilirmi beyaz bir şey derken? Mümkün olduğunca yağsız kısımları mutlaka iyi çekilmiş şekilde yersen sorun çözülür gibi.
  8. DonanımFikir

Diyette haftada bir gün yemekten kısıp tatlı yiyebilir miyim?

Tatlandırıclı ve az kalorili tatlı vb. yiyebilirsin tabi onu da pek önermem. Şekersiz kola vb. içebilirsin bence tatlı niyetine . 1717857446 Ama önerim kesinlikle Muz yemendir. Ama iyi yetişmiş tatlı muz olsun. Ya da yoğurt muz karıştırıp tatlı niyetine tüket. İşlemiş şeker tüketeceğine...
  9. DonanımFikir

Sarı Kola mı Siyah Kola mı?

Şekersiz kola iyidir, fanta da içtim ama şekerli geliyor tadı o yüzden şekersiz kola. Normal kolayı sevmem o da şekerli geliyor.
  10. DonanımFikir

Bu İçeceğin ne olduğunu bilen varmı ?

şarap
  11. DonanımFikir

Sehir yemeklerini deneyen adamin kanalini bilen varmi?

Hatay sandıkiçi Milliyiyici vb. Youtube kanallarından mı bahsediyorsun kanal derken?
  12. DonanımFikir

15 Liraya lahmacun buldum yemeli miyim ? + sınırsız ayran salata(Yarın Foto geliyo tkpte kal)

Ben de merak ettim, kıymasını az tutuyor desek zaten lahmacundaki garnitürler ve ekmek bile az masraf değil bu devirde. Bence şans verilir, yine de oradaki görevlilere sormanı öneririm. Ne olur ne olmaz. Ayrıca Ucuz etin yahnisi yavan olur derler.
  13. DonanımFikir

2 efes extra shot kafa yapar mı?

Alkol oranına bağlı efes shot'un alkollü içecek olduğu için. Bir de tabii ki bünyen etkileneceği için alkoldan bünyene de bağlı diyebiliriz.
  14. DonanımFikir

En Sevdiğiniz Pirinç

Osmancık pirinci gerçekten lezzetlidir. İthal pirinç çok ucuz lakin tat olarak bu Osmancık pirinci olamaz.
  15. DonanımFikir

Yemeklerin Yanında Ne İçersiniz

Ucuz gazlı ne içecek varsa. 2 ay Akmina mandalinalı içtim Şimdi de sırma litrelik gömüyorum. Yine de aromalı bir içecek olması güzel olur veya şöyle etli veya dolmalı yemek yanına kavanoz ile yapılan ayran da yeter. Sütlü kahve de içiyorum lipton çay da.
  16. DonanımFikir

Pringles fiyatını hakediyormu

Her gün 300 gramlık versiyonunu alıp alıp bitirirdim 10 da 10 tespit bana göre dediğin.
  17. DonanımFikir

Etler çok sert ve çok çiğniyorum

Ben bu yüzden dün eski kurbandan kalan etleri yedim. Daha yeni kesildiği için bir süre dondurucuda dinlenmesi lazım.
  18. DonanımFikir

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

İlk tattığım zaman şekerli su tadı daha da baskındı Son içişimde daha çok asit tadı vardı [Uzun süredir LeCola içmiyorum.] Yani neticede cola olarak bana hepsi benzer geliyor. Asit miktarı dışında. En iyisi Coca Cola Zero ve Pepsi dir bence yine de.
  19. DonanımFikir

Tarihi geçmiş gazoz içmek problem oluşturur mu ?

Zaten aromalı yapay içecek, ekşimediyse sorun olmaz benceç
  20. DonanımFikir

En Sevdiğiniz Dondurma Markası

Bim dondurması. Eskiden Golf Lungo yiyordum hep tekrar dene çıkıyordu.
Geri