- Reaksiyon skoru
- 1,000
Arkadaslar bu gazozdan 1 bardak ictim Fruko marka biraz gazi kacmis ancak tadinda bir problem yoktu, dolapta bekliyordu ve kapagi da sıkıca kapaliydi bir problem olur mu ?
Hcm problem olmayacaksa niye son kullanım tarihi koysunlar? İçmeyin atın gitsin.Arkadaslar bu gazozdan 1 bardak ictim Fruko marka biraz gazi kacmis ancak tadinda bir problem yoktu, dolapta bekliyordu ve kapagi da sıkıca kapaliydi bir problem olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam farketmemistim ondan dolayi ictimHcm problem olmayacaksa niye son kullanım tarihi koysunlar? İçmeyin atın gitsin.
Yok hocam sadece sağlığınız için söyledim. Biraz sert yazmışsam kusura bakmayın.Hocam farketmemistim ondan dolayi ictim![]()
Yok hocam sıkıntı yok estağfurullahYok hocam sadece sağlığınız için söyledim. Biraz sert yazmışsam kusura bakmayın.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA patladim hocamRabbin kim diye bi ses duyunca anlık etiketteki maden suyu yazısı :
Alıntıyı görüntüle
Konu çözüldü etiketi atacak mısınız?Yok hocam sıkıntı yok estağfurullah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA patladim hocam
zekeriya patlayanoğlu gibimi]
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA patladim hocam
Evet hocam bencede yani şu an bi sorun yok tesekkurler iyi aksamlarZaten aromalı yapay içecek, ekşimediyse sorun olmaz benceç
Hocam çözüldü atilmiyor konu disinaKonu çözüldü etiketi atacak mısınız?
Hiçbir şey olmaz.
Ortaokuldayken arkadaşlar okulun kenarındaki çöpte 2 kasa gazoz buldular...
Sanırım tarihleri geçmişti.
Lıkır lıkır gömdüler, hiçbir şey olmadı
Bedava sirke baldan tatlıdır misali![]()