Noodle çokmu zararlı

Paketli gıdalarda zaten “faydalı” diyebileceğin bir gıda yok. Hepsi uzun süre yediğinde zararlı ürünler. Ancak bu sadece noodle falan değil. Cips de aynı, çikolatada aynı. Yani böyle ufak şeyleri kafaya takma derim. Onu yeme bunu yeme nereye kadar. Zaten 1-2 ayda bir yiyorum diyorsun. Dünyaya bir daha gelmiyeceksin ye gitsin.

SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.😐
Zararlı ama ayda bir yapıştır gitsin bişey olmaz😀

SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.😐
Sorun olmaz ye ayda bi 2 ayda bi yiyorsan problem olmaz

Ekran görüntüsü 2025-10-07 152911.webp

SELAMÜN ALEYEKÜN
Çok tüketmek tabi ki zararlı olabilir.
Besleyici besinler tüketmek daha iyi olur.
Veya ikisi birlikte de olur. Örneğin yumurta ile noodle birlikte de yenildiğini gördüm.

Ya bu ülkede çektiğin hava bile zararlı koy gitsin

SELAMÜN ALEYEKÜN
ayda birse siyanürde içsen sıkıntı olmaz

SELAMÜN ALEYEKÜN
Bu hazır sosluları pek yememeni öneririm, ayda 1 2 öğün geçiştirmek içinse sorun olmaz. Bu kadar çok seviyorsan sade eriştesini al marketten, içini kendin damak zevkine göre doldur.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yedim gitti 4 gün önce artık midemde bile değil cevap yazmanıza gerek yok daha.😆

zararlı çok yememek lazım illa yiyeceksen de sossuz ye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,184
Üyeler
183,398
Son üye
Fevzi_
Geri