Arama sonuçları: *

1. E

Su diyeti nedir yapan var mı ?

Sizden öğrendiklerimizi aktarıyoruz, Sir!
  2. E

Su diyeti nedir yapan var mı ?

Kas kaybı, enerji kaybı, vücut ihtiyaçlarını karşılayamıyor onun sorunları ve spor yapıyorsun ama kasların onarılmıyor kasların onarılamayınca doğal olarak sinir sisteminde onarılamıyor bence bu kadarı yeterli
  3. E

ssn protein tozu ve ssn karbonhidrat tozu alınır mı?

Kalıcı hasar
  4. E

Şansına ve saçına bağlı, çünkü saç dökülmesini sağlayan hormonları arttırıyor @LahmatsuDcr 1 araştırma olduğunu biliyorum, denemedim şahsi fikrim çok fazla kullanımda kesinlikle o saçlar yerinde durmaz. Sence?
  5. E

Creatin saçları ''büyük ihtimal'' döker ben de creatine karşıyım. Ben de definasyondayken proteini besinlerden değil biraz protein tozundan aldım benlik sıkıntı çıkmadı.
  6. E

Protein tozunun kendi içinde kaliteleri de var. En kalitelisini kullanmadıysan bu yüzden ihtiyacını karşılayamamış olabilirsin. Umarım daha hızlı gelişirsin bol şans.
  7. E

Bunlar daha karlı çıkıyor sanırım 1649866167 Alınabilir ama biraz ucuz geldi ''biraz''
  8. E

CHEAT MEAL HAKKINDA YARDIM

Ne kadar sıklıkla yapacağın amacına bağlı eğer definasyondaysan 15 gün de 1 belki ay da 1 belki 20 gün de 1 Bulk da hafta da 1 belki 2 1- Genel de ben cheat meal yaptığımda Hamburger yerim yine proteinimi alırım sana tavsiyem cheat meal yapsan da protein ihtiyacını mutlaka al Proteinsiz öğün...
  9. E

Menemen nasıl yenir?

Tam yediğim tarz
  10. E

Menemen nasıl yenir?

Yemek yapmak ustalık alanım değil, ama öğünleri anama hazırlatmamak için kendim de yapıyorum, ama menemen ve pilav ve et çorbalarını anama salıyorum o yüzden tarifi bilmiyorum.
  11. E

Menemen nasıl yenir?

5 Yumurtalı bol kaşarlı <3
  12. E

Menemen nasıl yenir?

@Metshi Metshi senden tam beklediğim şey
  13. E

Menemen nasıl yenir?

Buyruk sizindir Sir 1647647602 Soğan'a sabah dayanamayanlar için mantıklı
  14. E

Menemen nasıl yenir?

Aylık 5000 TL maaş alsam yine öğünlerime harcar dışarı da kalırım, spor salonunda yatırırlarsa salon da yatarım :d
  15. E

Menemen nasıl yenir?

Bravo Arda senden de bu beklenir 1647647325 Et yiyin et diyorlar ne yapacaz
  16. E

Menemen nasıl yenir?

Menemen bir bombadır soğan da çekilen bir pimdir derler.
  17. E

Menemen nasıl yenir?

Sir, siz öyle derseniz öyledir. SOĞANLI YENİR SİR NE DİYORSUNUZ 1647646294 @Hudzell senin yorumunu merak ettim
  18. E

Menemen nasıl yenir?

Soğan demektir çaktım
  19. E

Menemen nasıl yenir?

Menemen soğanlı mı yenir soğansız mı? Soğanlı derim. @Abdurrahman Avf
  20. E

Kilo Aldırıcı Gıda Takviyesi Önerisi

Spor bırakılacak bir şey değildir 3 aydan sonra bırakma da git. Bir de çok güçlü değilsen ağır kilolara girme biraz ısın. Güç kazanmak için bench press yapabilirsin, ama göğüs günlerine ekleme göğüsü çok çalıştırmaz.
Top Bottom