Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Hayatımda İlk Defa Pilav Yaptım 😄

Evet onuda denicem haftaya kaldı artık o
  2. Kürşat K.T.K

Evet çok hafif ve rahatsız etmiyor ilk yapmama rağmen güzel olmuş ya bugün 2 tabak yedim 😄
  3. Kürşat K.T.K

Ne sosu la o ne 🤣
  4. Kürşat K.T.K

O kadar beceremem 1731240775 Şehriye olmaz pilavda bana göre
  5. Kürşat K.T.K

Peçete ile yapıyorum ya da mutfak havlusu da olur gazate nedir ki 1731236433 Kendim yaptım diye demiyorum yemin ediyorum mükemmel olmuş la 😄 sadece tuzu bir tık eksik onun dışında mükemmel kıvam almış Basmati pirinç çok hafif ve güzel tavsiye ederim
  6. Kürşat K.T.K

Tavuk döner 40tl bizim burada
  7. Kürşat K.T.K

Oha la ne ara o kadar olmuş
  8. Kürşat K.T.K

O kadar yemek yapmasını bilmiyorum kral pilavı ilk defa yaptım onlar şuan için imkansız bana basit şeyler öğreniyorum
  9. Kürşat K.T.K

Kuru olan şişkinlik yapıyor çok rahatsız oluyorum kızarmış tavuk alırdık eskiden ucuzdu şimdi ne kadar hiç bilmiyorum uzun zamandır almıyorum
  10. Kürşat K.T.K

En önemli öğün sabah kahvaltısı bence
  11. Kürşat K.T.K

Yo ya sabah 5 yumurta yulaf ve kaşar peynirli omlet yaptım
  12. Kürşat K.T.K

Ona para çıkmıyor 🤣
  13. Kürşat K.T.K

Şuan dinleniyor bakıcaz artık nasıl olmuş
  14. Kürşat K.T.K

İlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl? Basmati pirinç tereyağı ve sızma zeytinyağı kullandım
  15. Kürşat K.T.K

Olmazsa olmaz dediğiniz suplamentler neler

Olmazsa olmaz dedigim tek suplement tartışmasız Creatin ( saç filan dokmuyor bilimsel olarak hiçbir dayanağı yok kaldı ki ben 1 senedır kullanıyorum saçımda dökülme hiç yok saç dökülmesi genetiktir) 2. Suplement protein tozu 3. İse prework bu üçü yeter Creatin kullanan farkını açık ara görür...
  16. Kürşat K.T.K

Kilo alma için öneri yaparmısınız

Hormon testi iste onu yapsınlar mutlaka
  17. Kürşat K.T.K

20 kilo eksiğin var kardeşim günlük aldığın kalori miktarı nedir ve senin hormonlar da da bir sıkıntı var muhtemelen kan testi verip baktır değerlerine vitamin eksiği olabilir enzimlerin düşük olabilir doktora görün
  18. Kürşat K.T.K

Kaç kalori alıyorsun boy kilo nedir
  19. Kürşat K.T.K

Kilo alamıyorum diye bişey yok kalori hesabı yapmıyorsunuz atıyorum günlük alman gereken kalori 2500 sen kilo almak istediğin için bundan fazlasını alman lazım 3000 kalori filan yani 2500 ve bundan daha az alırsan kilo alamazsın zaten vücut bu kaloriyi yakıyor fazlasını alman lazım fazlasını...
  20. Kürşat K.T.K

Protein İhtiyacı Giderme

Full Bady Antrenman Programı SIRT : 3x12 Lat Pulldown 3x12 Seated Row GÖĞÜS : 3x12 Fly Machine 3x12 Chest Press Omuz : 3x12 Lateral Rais 3x12 Shoulder Press Machine Bacak : 3x12 Leg Extension 3x12 Leg Curl Ön Kol : 3x12 Alternative Dumbell Curl 3x12 Hammer Curl Arka Kol : 3x12...
Top Bottom