Neler Yeni

Kilo alma için öneri yaparmısınız

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,195
İsim
Hakan
1 paket makarnayı haşla kocaman bir kaba koy ve yavaş yavaş ye
2KG makarna yani 4 günlük makwrna 1KG yapar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kilo alamıyorum diye bişey yok kalori hesabı yapmıyorsunuz atıyorum günlük alman gereken kalori 2500 sen kilo almak istediğin için bundan fazlasını alman lazım 3000 kalori filan yani 2500 ve bundan daha az alırsan kilo alamazsın zaten vücut bu kaloriyi yakıyor fazlasını alman lazım fazlasını aldın yine alamıyorum dersen burada da takviyeler devreye girer gainer gibi ama en kolay yol cici bebe bisküvisi bu çok hızlı kilo aldırır ama yağlanma yapar dikkat et kullanacaksan birde kan testi yaptır eksik fazla ne varsa takviye al yerine koy

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Kilo alamıyorum diye bişey yok kalori hesabı yapmıyorsunuz atıyorum günlük alman gereken kalori 2500 sen kilo almak istediğin için bundan fazlasını alman lazım 3000 kalori filan yani 2500 ve bundan daha az alırsan kilo alamazsın zaten vücut bu kaloriyi yakıyor fazlasını alman lazım fazlasını aldın yine alamıyorum dersen burada da takviyeler devreye girer gainer gibi ama en kolay yol cici bebe bisküvisi bu çok hızlı kilo aldırır ama yağlanma yapar dikkat et kullanacaksan birde kan testi yaptır eksik fazla ne varsa takviye al yerine koy
kral kalorilere dikkat ederim bi ara cicibebe ve keçiboynuzu pekmeziyle karıştırıp yiyordum ama gene alamamıştım kilo

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serkan karakaya
Merhaba metobolizmam hızlı olduğu için sanırsam yani ne yesem kilo alamıyorum 10 15 kilo alsam yetecek spora gidiyorum yine kilo alamıyroum tavsiyeleriniz nelerdir
Eğer kilon 60 in altındaysa sağlıklı kilo almaya çalışma nedenmi diosun çünkü sağlıklı beslenerek kilo almak yıllar surerde ondan. Sağlıksız beslenecen,yüksek kalorili yiyecekler alicanki anlık 5 10 kilo artsın eğer 10 kiloyu sağlıklı alicam dersen 3 4 yıldan aşağı alamazsın. Sağlıksız beslenirsen 6 ayda alirsin. Birde cok yiyorum diye düşünme arkadaşlarımdan görüyorum karbonhidrat yağ az tüketip et veya salata çok tukettikleri için kilo alamıyorlar. Sen kilo almak istiyorsan 4 5 bin kalorili sağlam yağ ve karbonhidrat olan öğünlerde beslenmeliyiz hergun. Aksi takdirde sağlık yapmaya çalışırsan spor yapıp pilav tavukla beslenip olur ama 3 4 seneyi bulur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba metobolizmam hızlı olduğu için sanırsam yani ne yesem kilo alamıyorum 10 15 kilo alsam yetecek spora gidiyorum yine kilo alamıyroum tavsiyeleriniz nelerdir
Arkadaş yazmıştı unutmuşum. Birde hastaneye git dahiliye veya hemato servisine fln randevu al bir kereliğine tam kan tahlili istiyorum de. Demir depolarına b vitaminin d vitamini baktir eğer az veya aza yakınsa takviye al. Ben magnezyum çinko balık yağı d,b,folik asit,demir tableti aldım. Bunlar sayesinde kilo almakta veya vermekte çok zorlanmiyorum şahsen.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,195
İsim
Hakan
Eğer kilon 60 in altındaysa sağlıklı kilo almaya çalışma nedenmi diosun çünkü sağlıklı beslenerek kilo almak yıllar surerde ondan. Sağlıksız beslenecen,yüksek kalorili yiyecekler alicanki anlık 5 10 kilo artsın eğer 10 kiloyu sağlıklı alicam dersen 3 4 yıldan aşağı alamazsın. Sağlıksız beslenirsen 6 ayda alirsin. Birde cok yiyorum diye düşünme arkadaşlarımdan görüyorum karbonhidrat yağ az tüketip et veya salata çok tukettikleri için kilo alamıyorlar. Sen kilo almak istiyorsan 4 5 bin kalorili sağlam yağ ve karbonhidrat olan öğünlerde beslenmeliyiz hergun. Aksi takdirde sağlık yapmaya çalışırsan spor yapıp pilav tavukla beslenip olur ama 3 4 seneyi bulur

Arkadaş yazmıştı unutmuşum. Birde hastaneye git dahiliye veya hemato servisine fln randevu al bir kereliğine tam kan tahlili istiyorum de. Demir depolarına b vitaminin d vitamini baktir eğer az veya aza yakınsa takviye al. Ben magnezyum çinko balık yağı d,b,folik asit,demir tableti aldım. Bunlar sayesinde kilo almakta veya vermekte çok zorlanmiyorum şahsen.
3-4 seneyi bulmaz, dirty bulk yapmadan bile 1 ayda 5kg alabilirsin yaparak 8 9 10kg alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serkan karakaya
3-4 seneyi bulmaz, dirty bulk yapmadan bile 1 ayda 5kg alabilirsin yaparak 8 9 10kg alırsın.
Senin dediğin baya bilgili olup uzman bi sekilde yaparak mümkün olur 0 dan başlayan arkadaş için imkansız. Para verip diyetisyen veya uzman tutarak anca erişebilir. Herkesi senin gibi en az bi kac sene emek verip bilgi edinmiş gibi görme lutfen. Zaten ilk 3 ay ne olduğunu anlamadan geçirecek. Bu işler emek ister zaman ister

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kafan rahat olacak .
Endişe kaygı istemsiz düşünce olmayacak . Beyin enerjiyi tüketmeyecek yani.
Beyin iyi dinlenecek.
Bunun için ;
Tel kullanımı bırakacaksın sporun yanında.
Teli sadece alo demek için kullanacaksın.
Müzik bile dinlemeyeceksin.
Wifiyi ve telli kapatıp yatacaksın.
Mastürbasyonu bırakacaksın.
Kitap okuyup. Düzenli aktiviteler yapıp.
Gerçek hayatta sosyal çevre ve amaçlar edineceksin.

Sonrası kalori hesabı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,531
İsim
Mehmet Aslan
sporu azalt , markette donmuş ne varsa ye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Kaç kalori alıyorsun boy kilo nedir
boy 1.80 kilo 55 hep aynı civarda yani

sporu azalt , markette donmuş ne varsa ye.
haftada 3 gün gidiyorum

zaten sağlıklıya bakmıyroum hani nasıl olursa olsun 5 10 kilo alsam iyi olur gibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
boy 1.80 kilo 55 hep aynı civarda yani
20 kilo eksiğin var kardeşim günlük aldığın kalori miktarı nedir ve senin hormonlar da da bir sıkıntı var muhtemelen kan testi verip baktır değerlerine vitamin eksiği olabilir enzimlerin düşük olabilir doktora görün

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
20 kilo eksiğin var kardeşim günlük aldığın kalori miktarı nedir ve senin hormonlar da da bir sıkıntı var muhtemelen kan testi verip baktır değerlerine vitamin eksiği olabilir enzimlerin düşük olabilir doktora görün
Test yaptırcağım bir kaç güne en son yaptırdığımda kollestrol yüksek çıkmıştı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,941
Üyeler
161,530
Son üye