Kilo alma taktikleri

Ridvanakt

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar konumuz malum kilo problemi…
24 yaşındayım, 64 kiloyum ve 183 boyum. Günde bir paket sigara içiyorum. Günümün büyük bir bölümünde boşum ve bilgisayarda genelde oyun falan oynuyorum ancak kilo alma ve spora yönelmeyi düşünüyorum pazartesi günü. Salona yazıldıktan sonra günde 5 öğünlük bir program yapmayı düşünüyorum. (Ailemle yaşıyorum, yemek konusunda sıkıntı yaşamam) ne tür yiyeceklerle bu süreci daha güzel geçirebilirim bilmiyorum açıkçası. Bir de sigaradan olsa gerek sanırsam uyanınca hiçbir şekilde kahvaltı yapamıyorum iştahım baya kapanıyor buna çözüm bulamadım. Gece uyumadan önce diş fırçalayınca da aşırı susadığımdan güne 2 3 bardak suyla başlayınca yine iştah kapanıyor. Bu konuda deneyim ve fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim

@kaslifilozof bu adamı takip et instadan veya tiktoktan adam f/p tarifler veriyor kalori oranına uyan kilo aldırıcı bir videosunu dene dostum

İlk olarak sigarayı bırakıyorsun 2. Spor salonuna yazılıyorsun ağarlık kaldırıp çokça yiyorsun zaten günde 1 paket sigaraya verecek paran varsa yemeğede verirsin o kadar boş vaktin varsa sporada gidersin öneri gıdalar prinç bulgur yulaf mercimek nohut makarna patetes tavuk et balık kuruyemişler fıstık ezmesi meyveler spor yapmak ve başta sigarayı bırakmak iştahını açar (başta kapanır gibi olur ama zamanla artar)

Serdar Aktolga hocam ne demiş hayvan gibi ye hayvan gibi bas

Geri