Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Hangi pidenin tadı iyi?

Pidem'den sonra normal pide salonları da yapmaya başladı. Tavuklu pide falan da baya sarıyor ya da artık tavuk ekonomik diye kendimi kandırıyorum tam emin değilim.
  2. Mustafa Zahid

günlük kaç gr protein almalı?

170-180 gram hayvansal olarak aldığın protein de zaten gayet yeterli. Fazla protein alımı anca definasyon döneminde yağ yakmaya çalışırken işine yarar haricinde gereksiz olan bir şey. Bunu da gidip 170'ten 230'a çıkartmaya gerek yok. O yüzden şu anki aldığın da gayet iyi hatta tam olması...
  3. Mustafa Zahid

günlük kaç gr protein almalı?

Alman gereken proteinin %50-60'ı hayvansal olması yeterli. Sen eğer pirincin yulafın zart zurtun da proteinini eklersen şu anki değerlerin de gayet yeterli.
  4. Mustafa Zahid

Aburcubur kilo aldırır mı?

Şeker yediğin sürece vücudun o kadar "yağ torbası" denen şeye dönüşür. Protein nasıl kas inşaat ediyorsa şeker de kas yıkıyor gibi bir şey diyebilirim. Yani yıkıyor denmez ama kas inşaat etme konusunda baya dezavantaj sağlar. Ben normalde spor yapan birisiyim ve eğer 3-4 gün art arda şekerle...
  5. Mustafa Zahid

Creatin,Gainer ve BCAA

Eğer yeteri kadar proteini zaten alıyorsan protein tozuna ihtiyacın yok. Eğer beslenmen yeterli değilse de keşke protein tozu yerine Gainer falan alsaydin. Bana kalırsa ikisine de gerek yok çünkü yeteri kadar yiyorum. BCAA'ya gelecek olursak, yine günde alman gereken kadar protein alırsan BCAA...
  6. Mustafa Zahid

Cici Bebe Kilo Aldırır mı?

Kanka yiyebilirsin ve alırsın ama benim tavsiyem onun yerine 3-4 yemek kaşığı yulaf, 1 tatlı kaşığı bal, süt, 1 muz, biraz kuru üzüm falan mixleyip içmen / yemen olur.
  7. Mustafa Zahid

Okulda öğle arası ne yiyorsunuz?

Evden kendin 1 tencere makarna yapıp 3-4 gün onu tüketebilirsin en azından 4 poğaça yemekten daha iyi olacaktır. Ben kendim okula genelde köfte/tavuk/bezelye + pilav/makarna götürüyorum. Bazen evden getiremediğimde de okuldan 1 veya 2 tane tavuk döner alıyorum ki öyle olunca çok pahalı oluyor...
  8. Mustafa Zahid

HİQ Kreatin alınır mı?

Sen ne kullanıyorsun / öneriyorsun?
  9. Mustafa Zahid

HİQ Kreatin alınır mı?

Hardline'dan devam et derim.
  10. Mustafa Zahid

Kreatin Monohidrat Önerisi

Hardline Creatine Monohydrate 300gr (570₺) Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000gr (1300₺) BigJoy Crea Big Micronized Creatine Powder 300gr (570₺) Sana uygun olanını alabilirsin. Bana kalırsa Protein Ocean, HIQ, Swiss Nutrition, Muscle Balance ve aromalı kreatinler falan tercih etme. Ben...
  11. Mustafa Zahid

Nutriking Marka Supplement Alınır Mı ?

Protein Ocean da iyi bir marka sayılmaz. Son zamanlarda HIQ falan çok popüler oldu ama onun da ölçeğine göre fiyatı yüksek. Eskilerden beridir tercih edilen Hardline ve benzeri markalardan devam etmek en iyisi.
  12. Mustafa Zahid

Nutriking Marka Supplement Alınır Mı ?

Böyle markalardan alacağına direkt Hardline tercih etsene kanka. Bu attığın sitede 450gr protein tozu 420₺, Supplemetler'deki Hardline 908gr protein tozu ise 720₺. Bence gidip onu almak kesinlikle daha mantıklı.
  13. Mustafa Zahid

Sucuklu Yumurta Nasıl Yapılır

aynı çataldan bizim evde de var
  14. Mustafa Zahid

Protein tozu önerisi

Evet ben de öyle düşünüyorum, sonuçta kasların toplanmasını hızlandıran bir amino asit yani neden faydasını görmeyesin.
  15. Mustafa Zahid

Protein tozu önerisi

Valla yapacak bir şey yok kanka ya kafana göre alınca da ya etkisi olmuyor ya da kötü etkisi oluyor 🤷‍♀️
  16. Mustafa Zahid

Protein tozu önerisi

Vitaminler konusunda önce bir doktora başvur o sana eksik olan vitaminlerini söylesin, onlara göre takviyelerini alabilirsin. Hemen kendin küt diye alma çünkü bazen bazı vitaminleri takviye olarak alınca yan etki falan da yapabiliyor. Bazı vitaminleri hastaneler, sağlık ocakları falan bedavaya...
  17. Mustafa Zahid

Protein tozu önerisi

4 aydır yapıp gelişim görmen normal çünkü her ay, her sene gittikçe vücuduna alabileceğin kas kütle katsayısı azalıyor. Ancak yine de şöyle söyleyeyim, eğer 4 ay boyunca yapıp da gelişimi rahatlıkla fark edebilmişsen tahminimce yeteri kadar protein de tüketiyorsundur. O yüzden şu an gereksiz...
  18. Mustafa Zahid

Enerji içeceğini ne zaman içmeliyim ?

Bir şey olmaz kanka al iç millet boş yere abartmış. Yarım litreden fazla tüketme zaten bu dediğim şey içeceğin kutusunun üstünde de yazıyor.
  19. Mustafa Zahid

tam olarak 2 saat önce sipariş verdim yemeği bunu şikayet edebilirmiyim

Eskiden ben de KFC'den burger mi ne bir şey almıştım o da 2 saate yakın bir sürede anca gelmişti. Oradan alma bence.
  20. Mustafa Zahid

Burger King menü önerileri ve fiyatlar ???

McDonald's'taki 4'lü Ekonomik Menü 120TL'ye falan geliyordu, 2'li Ekonomik Menü 80TL civarı. Tam 80TL'ye Duble İskender bulabilirsin fakat o fiyattaki iskender ile o fiyattaki 2 tane tavuk burgerin doyuruculuğu aynı.
Top Bottom