Neler Yeni

Nutriking Marka Supplement Alınır Mı ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co

Arkadaşlar bu markadan protein tozu vs. alınır mı ? En son gıda dedektifinin protein tozlarıyla ilgili bir açıklaması vardı ama ben bu markayı bulamadım,bilen ve ya kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi ?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Böyle markalardan alacağına direkt Hardline tercih etsene kanka. Bu attığın sitede 450gr protein tozu 420₺, Supplemetler'deki Hardline 908gr protein tozu ise 720₺. Bence gidip onu almak kesinlikle daha mantıklı.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

Arkadaşlar bu markadan protein tozu vs. alınır mı ? En son gıda dedektifinin protein tozlarıyla ilgili bir açıklaması vardı ama ben bu markayı bulamadım,bilen ve ya kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi ?

Konunun direkt içerisinde olmama rağmen hayatımda hiç duymadım. Doğrudan vücudunuza alacağınızı şeyler de mümkün olduğunca para vermekten kaçınmayın. 200 300 tl verip kaliteli markalar alabilirsiniz

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle markalardan alacağına direkt Hardline tercih etsene kanka. Bu attığın sitede 450gr protein tozu 420₺, Supplemetler'deki Hardline 908gr protein tozu ise 720₺. Bence gidip onu almak kesinlikle daha mantıklı.
Konunun direkt içerisinde olmama rağmen hayatımda hiç duymadım. Doğrudan vücudunuza alacağınızı şeyler de mümkün olduğunca para vermekten kaçınmayın. 200 300 TL verip kaliteli markalar alabilirsiniz
Aslında para verip almıyorum ufak bir iş karşılığında ücretsiz olarak istediğim supplementi gönderiyolar,ancak böyle bir durum var ise ortada işi ücrete çevirmeyi düşünüyorum çünkü aldığım supplementte dandik ise iş yapmanın bir manası yok o yüzden soruyorum,yoksa en kötü gider proteinoceandan alırım aga :D

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Aslında para verip almıyorum ufak bir iş karşılığında ücretsiz olarak istediğim supplementi gönderiyolar,ancak böyle bir durum var ise ortada işi ücrete çevirmeyi düşünüyorum çünkü aldığım supplementte dandik ise iş yapmanın bir manası yok o yüzden soruyorum,yoksa en kötü gider proteinoceandan alırım aga :D
Protein Ocean da iyi bir marka sayılmaz. Son zamanlarda HIQ falan çok popüler oldu ama onun da ölçeğine göre fiyatı yüksek. Eskilerden beridir tercih edilen Hardline ve benzeri markalardan devam etmek en iyisi.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Para vermiyorsanız sorun yok. Alıp satabilirsiniz bile. Önerim hardline bigjoy falandır supplementte

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Emirhan Erdem
Protein Ocean da iyi bir marka sayılmaz. Son zamanlarda HIQ falan çok popüler oldu ama onun da ölçeğine göre fiyatı yüksek. Eskilerden beridir tercih edilen Hardline ve benzeri markalardan devam etmek en iyisi.
normalde swiss kullanırdım, farklılık olsun diye gittim protein ocn aldım... keşke almasaydım, hergün bitsin diye dua ediyordum. öyle bir formata getirmişler ki sadece köpük içiyordum.
Bigjoy aldım şimdide keyfime bakıyorum

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para vermiyorsanız sorun yok. Alıp satabilirsiniz bile. Önerim hardline bigjoy falandır supplementte
Normalde ben de hardline taraftarıyım ama pahallı işte aslında gerek yok protein tozuna vs pre bile yeterli ama bu markadan bana beleş geldiği için kullanayım dedim böyle bir haber olduğunu öğrenincede dedim protein tozu yerine şeker içmeyelim diye kesicektim ilişkiyi
Alıp satmam usta ya her ay ihtiyacıma göre istiyorum gönderiyolar ben de ihtiyaçlarıma para vermemiş oluyorum fifti fifti gibi
normalde swiss kullanırdım, farklılık olsun diye gittim protein ocn aldım... keşke almasaydım, hergün bitsin diye dua ediyordum. öyle bir formata getirmişler ki sadece köpük içiyordum.
Bigjoy aldım şimdide keyfime bakıyorum
En son proteinocean kullanırken güzeldi ya demek ki bozmuşlar en iyisi hardline alacaz ya da hiç almıcaz usta :D

Top Bottom