Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

Param TL de TL kötü eyw ama coin daha beter oldu 🙂
  2. Kürşat K.T.K

Bitcoini sert düşüş atağı

Kardeş bu konu biteli haftalar oldu
  3. Kürşat K.T.K

Kızgın suratlar yükseli Ceza almışsınız belli biraz daha konuşma üslubuna dikkat et bence ben bencillik yapmıyorum hayatım boyunca elimden geldiğince herkese destek oldum olmaya da devam ediyorum bu söylemler beni etkilemez dikkate de almam zaten iyi akşamlar
  4. Kürşat K.T.K

Bu arada eğer yatırımı olan varsa panik satışı yapmasin 😉 1652277955 Haklısın kardeşim kendi adıma özür dilerim
  5. Kürşat K.T.K

Çıktım şuan nakit 30 bin TL param hesabımda var emek harcayarak çalışarak topladım topluyorum hala artık coin de işim olmaz girmem de benden uzak olsun kazanan varsa ne ala yola devam etsinler ben çıktım bıraktım 1652276821 O biri benim evet 👍
  6. Kürşat K.T.K

Saygım var görüşüne bu arada ben para kaybetmedim aksine 6500tl kâr edip çıktım zamanında
  7. Kürşat K.T.K

Anlaşıldı durum tamam 1652276428 O zaman senin adına inşallah çıkar oldu mu 😃
  8. Kürşat K.T.K

Sen niye çıkmasını istiyorsun onu söyle yatırım için mi çıksın
  9. Kürşat K.T.K

Hayır kardeşim ne alakası var ne yapacağım kartı ben siz beni çok yanlış tanimissiniz yazık size 1652276136 Haklısın tek ben boş bir insanım bu konuda çok haklısın
  10. Kürşat K.T.K

Nasıl niye Önce konuştuğunuz kelimeleri seçin her şey paramı bende daha önce kripto ya yatırım yaptım mesele o değil araştırmadan bilmeden boş yorum yapan sizsiniz neyse ben uzatmiyacagim 1652275990 Ben çok zekiyim haklısın 😂
  11. Kürşat K.T.K

Bizene
Top Bottom