KirliKill
80+ Silver
Alım zamanı şahsen doğruçok boş konuşuyorsun çoğu zaman
Alım zamanı şahsen doğruçok boş konuşuyorsun çoğu zaman
Madencilik biterse hepsiburada itopya incehesap indirimlerini bildirimlerini alışveriş kdv indirimi hepsini unutİnşallah tamamen biter bu madencilik olayı. Oyun oynayacak kart alamıyoruz.
Madencilik bitmez.İnşallah tamamen biter bu madencilik olayı. Oyun oynayacak kart alamıyoruz.
Geçmiş olsun. Nakitin vardır umarım alttan ekleyerek ortalama düşürürsün.%67 zarar ://
Sebep ? Madencilik olmadan önce, veya eth 200 dolar seviyesindeyken kampanya olmuyor muydu ? Ben nasıl 1000tl'ye ddr4 sistem aldım o zaman ?Madencilik biterse hepsiburada itopya incehesap indirimlerini bildirimlerini alışveriş kdv indirimi hepsini unut
Hocam düşmeyen piyasa yükselmez borçla girenlere geçmiş olsun
La sizin ne farkınız kalıyor? İki taraf da kendini düşünüyor zaten.Bizim millet çok cahil çokk...O kdr zeki işte o millete beddua ediyor
Madencilik bitcoin ile başlayan bir şey değil, siber olarak madenciliğe karşılık para birimi bitcoin ile ortaya çıktı senin akakceye girip cimriye girip orda 3.ayda bu kadar düşmüş veya incehesap şu kampanya yaptı olayının temelinde zaten veri madenciliği yatıyor,Sebep ? Madencilik olmadan önce, veya eth 200 dolar seviyesindeyken kampanya olmuyor muydu ? Ben nasıl 1000tl'ye ddr4 sistem aldım o zaman ?
Nasıl niyeNiye?
Önce konuştuğunuz kelimeleri seçin her şey paramı bende daha önce kripto ya yatırım yaptım mesele o değil araştırmadan bilmeden boş yorum yapan sizsiniz neyse ben uzatmiyacagimekran kartı fiyatı düşsün diye diyordur ama işte olaya tek taraflı bakıyor. kendisi kar etmek için milyonlarca kişi batsın diye dua ediyor
Ben çok zekiyim haklısınO kdr zeki işte o millete beddua ediyor