Neler Yeni

Bitcoini sert düşüş atağı

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam şu kripto paraya Allah aşkına bilgisi olmayanlar madencilik bitsin iyi olur ehehe düşsün oh yazmayın her konuya bu yorumları okumak için girmiyoruz biz bu konulara ayrıca bu pc fiyatlarını sadece mining yüzünden pahalı sananlar bu pc fiyatlarını gerçekten hak ediyor @Mehmet Yılmaz hocam şu kripto para konularında bu tür mesaj yazanlara ceza getirilsin lütfen sadece boş mesaj hiç bir katkısı yok kripto para konularına
Katılıyorum, ne zaman kripto ile ilgili bir konu açılsa ve konuşmaya çalışsak illa düşsün diyip ortalığı karıştıran biri çıkıyor ve konu farklı yerlere gidiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
teşekkür ederim. ne mutlu sana daha fazla kazanırsın umarım
Çıktım şuan nakit 30 bin TL param hesabımda var emek harcayarak çalışarak topladım topluyorum hala artık coin de işim olmaz girmem de benden uzak olsun kazanan varsa ne ala yola devam etsinler ben çıktım bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum, ne zaman kripto ile ilgili bir konu açılsa ve konuşmaya çalışsak illa düşsün diyip ortalığı karıştıran biri çıkıyor ve konu farklı yerlere gidiyor
O biri benim evet 👍

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Konudaki iki sayfa, iki kişi arasında tartışma niteliğinde. Özelden de yazabiliyorsunuz, forumun böyle bir özelliği var.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu arada eğer yatırımı olan varsa panik satışı yapmasin 😉

Konudaki iki sayfa, iki kişi arasında tartışma niteliğinde. Özelden de yazabiliyorsunuz, forumun böyle bir özelliği var.
Haklısın kardeşim kendi adıma özür dilerim

Son düzenleme:

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
28 Altına düşecegini sanmıyorum eğer düşerse zaten muhtemelen gözümüzü 20 lerde açarız

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
20bin altına doğru...

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Saçma sapan yorum yapmayın milletin yatırımı var bu piyasada

babapro21

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
La sizin ne farkınız kalıyor? İki taraf da kendini düşünüyor zaten.Bizim millet çok cahil çokk...
Cahil demeden önce bi kendine bi bak zaten direk anlarsın ne halt olduğunu...
Adam Ekran Kartları için diyor ama bilmiyorki sadece Eth la alakalı değil her sey etken zaten saticilarimiz (Aslında saticilarimiz degil onlar satılmış ac gözlü orr...co... kopekler) dir.
Ve millet buna yatırımının heosini yatiran manyaklar var. Şimdi beddua etmek nedir ya bu kadar mı düştünüz!!

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Gürkan Yıldırım
Düşsün düşsün 5e kadar hayalimizdeki pc yi alalım böylelikle birde dolar artmasaydı iyiydi :)

Erimtan

80+ Bronze
Coin işine girenler bu riski göz önüne alarak giriyor heralde sonra düştü diye üzülmesin kimse, inşallah dahada düşer.

Milletin boş konuşup konuşmamasının kararını senmi veriyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom